Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nowy Champ ?

Miksterek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wykluczone jak wiadomo riot ładnie systematycznie często wprowadza jakieś zmiany, kto wie może po mistrzostwach zostanie dodany ww bohater :D

Opublikowano

Równie dobrze ktoś z nas mógłby stworzyć coś takiego i wstawić na elohell. Ten obrazek może być jedynie sugestią dla Riotu z której i tak pewnie nie skorzystają.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

To nie jest fanart, poznaję tą kreskę 'riotu', w tle widać Astro - Nautliusa, Uciekiniara Gravesa oraz Tarica (Wtf?).

Prawdopodobnie był jakiś wyciek, ale gdyby champion ten był prawdą, to prawdopodobnie byłby on na mida (Rakiety w stylu gragasa?) lub jako melee ad.

Opublikowano

raczej fake lub fan art. na zadnej stronie nie znalazlem takiego obrazka ani wspomnienia o nowym champie. ostatnio nic nie pisza na temat update'ow bo sa mistrzostwa czesto jak jakis event jest riot nic nie robi :P

Opublikowano

Hm, ciekawe. Jak wziąłem skille pod uwagę, to jest to coś Khazix aka. Rumble.

Może będzie to ap, po skillach można tak rozmyślać. :P

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Champion fajny ale to zwykly fan art bylo juz o tym na forum lola wiec nie ma co oczekiwac

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

To nie jest fanart, poznaję tą kreskę 'riotu', w tle widać Astro - Nautliusa, Uciekiniara Gravesa oraz Tarica (Wtf?).

Prawdopodobnie był jakiś wyciek, ale gdyby champion ten był prawdą, to prawdopodobnie byłby on na mida (Rakiety w stylu gragasa?) lub jako melee ad.

Masz rację!!!

Po mistrzostwach najprędzej się dowiemy

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Przydał by się nowy champ, bo jak dalamnie khazi'x to nie wypał.

jaki nie wypał? dobry jest jak się umie grać i może trochę zbyt łatwy :) takie postacie mogą być ale nie takie jak rengar.

a co do tego nieźle wygląda :P ale riot troszkę na kasę mocno idzie ciągle nowy champ ale mi to jakoś nie przeszkadza bo będę mieć później większy wybór kogo kupić mogliby tylko częściej nowe champy do rotacji dawać.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Już był gdzieś temat o tym, w sumie niekoniecznie na tym forum ale to fake. Wystarczy spojrzeć na styl malowania i tą płąską mordę tego czegoś. Poza tym jak to się wpasowuje w realia LoLa? Wogóle.

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...