Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z logowaniem na każdym serwerze

wawawa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od kilku dni zmagam się z bardzo dziwnym jak dla mnie problem mianowicie przy probie logowania na obojętnie jak serwer WOLTK wyskakuje mi taki komunikat "Your account is authorized for the Wrath of the Lich King expansion, But the computer your playing on does not contain Wrath of the Lich King data (...)"

czytałem od tym w FAQ, dużo czasu spędziłem na przeszukiwaniu googli i nic to nie dało wszędzie jedyną rado jest instalacja dodatku WOLTK bo niby go nie mam. .

Dwa dni temu kolega zgrał mi na dysk przenośny WoW'a na którym gra normalnie, wchodzi bez problemu na każdy serwer.

Skopiowałem go do siebie na kompa, ok odpalam i wywala mi właśnie ten błąd jak się loguje. . .

Próbowałem dużo rzeczy zaczynając od tego, że chiałem zainstalować pacze 3.x.x lecz to się nie powiodło bo pisze mi że mam wersję wow.exe Wow 3.3.5.12340 . . . Przeniosłem tego wowa na laptopa no i jest tak samo jak na PC . . Wczoraj poprosiłem znów kumpla żeby mi zgrał jeszcze raz tego wowa, zgrałem go sobie na kompa jeszcze raz no i do tej pory nadal to samo, robiłem wszystko co przyszło mi do głowy usuwałem cache, wtf nawet interface nic nie skutkuje, nie wiem w czym tkwi problem. PS. Mam winows'a 7 a kumpel XP ..

Opublikowano

może podczas kopiowania nastąpił jakiś błąd , albo masz wirusy które ci blokują jakieś pliki , spróbuj też bez antywira i zapory

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...