Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

5amt2+moja Fotka Z 2600r.

szzalk12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Chciałbym zaprezentować wam muj serv 5aMT2 Server on jutro jak ktos bedzie coś chcial bd GM na zóltych nick: szalkowaty12

a co do zdjęcie mialaem wtedy 9 lat teraz mam 12 nieukrywam swojej tożsamości...Tak jak inny chociaż wiem że przez wielu zwas bd nazywany:10 letni dzieciak n30..Ale to co a oto fota:

mam na Imie: Cezary

post-68685-1256502319.jpg

21191.jpg

32325.jpg

21571.jpg

4016.jpg

19456.png

26814.png

22499.gif

DAJ -

Opublikowano

Jutro wszystko napisze o 14:30 jak z budy wruce

to muj serv dalem na niego 2,500 ramu!! 4 rdzeniówka git majonez mówie wam

sora za ort dzisiaj bylu juz pruby

21191.jpg

32325.jpg

21571.jpg

4016.jpg

19456.png

26814.png

22499.gif

DAJ -

Opublikowano
Witam Chciałbym zaprezentować wam muj serv 5aMT2 Server on jutro jak ktos bedzie coś chcial bd GM na zóltych nick: szalkowaty12

a co do zdjęcie mialaem wtedy 9 lat teraz mam 12 nieukrywam swojej tożsamości...Tak jak inny chociaż wiem że przez wielu zwas bd nazywany:10 letni dzieciak n30..Ale to co a oto fota:

mam na Imie: Cezary

Tak ladnie wygladasz w ,,2600r.''

Opublikowano

zamnkijcie temat... serwer nie powstal wiec to nie poczebne a ty ze masz te 12 lat myslisz ze zrobisz super serwer pewnie serwer 5h dziennie on bo szkola lekcie a w nocy tym bardziej off rodzine beda kazali ci isc spac -.-

ps: gm mod on napewno ci sie uda utrzymac taki serwer daje mu o ile powstanie 2h ^^

xd5vrcjhj.png
Opublikowano

@Up

Wal się ^ ^

@Top

A po huj na twoje zdjęcie z 2006 roku -jak masz już dawac to dawaj z 2009.

Do tego nie liczy się wiek -liczy się czy jesteś fajny gościu,czy czajisz bazę i to co umiesz.

Pzdro

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

do autora nie wiem czy wiesz ale już od najmłodszych lat powinno się ćwiczyć ortografie nie chcesz być postrzegany jak n3okid to choć staraj się pisać po polsku

PS. nawet jak nie wiesz jak się pisze "który" to i tak jak źle napiszesz to Ci podkreśli

22364.png

mojmadaralk5.png

Naruto Fan

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...