Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Snajperka

FreshViP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Zastanawiam się nad kupnem snajpy M95. Jakie są wasze relacje jeśli chodzi o tą broń? Znacie może jakiś sposób na pojawienie się nowych ankiet za free? Za odpowiedzi polecą lajki.

Opublikowano

Dla mnie ta snajperka to rewelacja, siejesz postrach z daleka, będąc po za zasięgiem tak że inni boją się zza rogu wychylić.

To snajperka na długie dystanse i do walenia head'ów (długi czas przeładowania), ale radość daje niesamowitą.

Opublikowano

a ja i tak wole l96 ;)

co do walk np m95 vs l96 to np bez hedów traficie oboje l96 już będzie strzelać a ty ledwo z m95 go namierzysz :)

na dalekie dystanse to wiem że 100+ to l96 już troche do góry trza dawać ;p nie wiem jak z m95

kup zestaw z l96 tiger bodajże ;)

YAY

Opublikowano

Mam zestaw z M95 i bardzo dobrze strzela,wale hedy już po pierwszym strzale (po dobrym wycelowaniu).Jest dobra na dalekie dystansy,ale polecam ci zakupić zestaw Jtiger01 ze względu na celownik,który można przybliżać...

Opublikowano

Też polecam zestaw jtiger . L96 jest dużo lepsza niż m95 .Wiem bo mam obie i mogę porównać .Szybkości L96 nic nie dorówna

Opublikowano

no na poczatek mozesz kupic m95 jak wbiesz lvl mozesz l96 dobra jest na srednie odległosci oczywiscie na dalekie tez ale ma szybkie przeładowanie i dlatego daje rade wtedy gdy wróg jest blisko

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Fresh jak lubisz m95 to poczekaj na inną snajperke tego typu która wyjdzie niedługo, jak gdzieś napisałem będzie zadawać więcej damage i będzie również bardzo podobna do powyższej.

Opublikowano

L96A1 oraz M95 obydwie są warte polecenia. Polecam zestaw Karkand dla snipera. Masz tam M95 oraz świetny pistolecik i fajne dodatki. Ja mam obydwie bronie, i obydwoma świetnie się gra, dłuższe przeładowanie w M95 nie jest takie długie :P Jak masz magazynki (które są w zestawie :>) to kozaczysz ;)) Ale to kwestia gustu. Mam nadzieję że pomogłem.

Nick: headshotman1997

Snajper :P

Zapraszajcie do znajomych ludziska! :D

Opublikowano

M95 jest super. Gram nią z dodatkami małymi i niszczy system. Standardowa luneta jest przyjemna a dmg też jest świetny nie mówię już o nieziemskim zasięgu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...