Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

5amt2+moja Fotka Z 2600r.

szzalk12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Chciałbym zaprezentować wam muj serv 5aMT2 Server on jutro jak ktos bedzie coś chcial bd GM na zóltych nick: szalkowaty12

a co do zdjęcie mialaem wtedy 9 lat teraz mam 12 nieukrywam swojej tożsamości...Tak jak inny chociaż wiem że przez wielu zwas bd nazywany:10 letni dzieciak n30..Ale to co a oto fota:

mam na Imie: Cezary

post-68685-1256501965.jpg

21191.jpg

32325.jpg

21571.jpg

4016.jpg

19456.png

26814.png

22499.gif

DAJ -

Opublikowano

ja ci powiem tylko tak...ja mam i głemboko w ***** nieobchodzio mnie to co będom pisąc ci spamerzy co maja po 800 postów

SORA ZA ORT

21191.jpg

32325.jpg

21571.jpg

4016.jpg

19456.png

26814.png

22499.gif

DAJ -

Opublikowano

Sexowny I Ty tutaj w tej chwili spamujesz.... Jak coś się nie podoba to najlepiej nic nie pisz ;]

Co do tematu..

Jak masz swój serwer to podaj nazwę sieci,raty(xxxDrop/xxxExp/xxxYang),no i coś tam jeszcze ^^

Nie wiem naprawdę poco nam twoja fotka ? ^^

Ale nic..

Pozdrawiam Ecolusik12 :]

Opublikowano

Dziecko po 1.Nie ten dział(to tworzenie prywatnych serwerów!) po 2.Napisz jakie raty serwa i coś o nim a nie jakieś bele co. i po 3.Na jakiego grzyba przysyłasz swoje zdjęcie?Co to jakiż gejland?Może mama by się ucieszyła że dożyłeś 12 lat ale ja nie (nie wiem jak inni)No to wszystko i prosiłbym jakiegoś kidmoda o przeniesienie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...