Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co ile się trafia lf-4 w Skrzyniach

MonsterEnergy19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie co ile się trafia lf-4 jak co 100-200 kluczy to nie lepiej wrota składać ??

I 2 pytanie składać 5 zete 78/111 czy dawać w epslion . ( mam 3 havok i 8 irys apisa nie robie narazie bo mi nie trzeba ).

You Like This >>>><<<<

Opublikowano

Ja bym składał zety do full havock ( bo masz też za każda 25 kluczy i prawie 50k uri razem z alienami) a mając full havock , kappy :) Epsilona złożysz , zrobisz i albo dostaniesz ,albo nie ( ja zrobiłem 5 epsilonów i tylko 1 lf4 dostałem )

Opublikowano

Jedyne wrota które opłaca się robić to są Zety i Kappy. Chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego. Rób na zmianę te wrota. A uri z tych wrót dodatkowo wykorzystuj na zakup kluczy do skrzyń.

silvertcsax.gif

Opublikowano

No tak. Ale co do tematu to kiedy wy ludzie zrozumiecie że szansa na lf4 jest losowa. Mi kiedyś lf4 wypadła za 1 kluczem a ostatnio to za 300 . . . Ciężko jest to określić, lecz około 50 % szansy masz że do 100 kluczy dropnie Ci LF4.

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

Nie polecam ci marnować uri na ulepszanie LF-4 do 16 poziomu.

Dlaczego?

Dlatego, że ulepszając do 10 poziomu tracimy mniej urki a DMG jest prawie takie same:)

Poczytaj o ulepszaniu na forum D O, policz sobie to wszystko i przyznasz mi rację =)

Chyba, że jesteś super bogaty w urke to ulepszaj na 16 ale to już twój wybór...

userbarcopy.png

Opublikowano

Może przy 1 czy nawet 5 różnicy nie widać to przy komplecie LF4 na 16 lvl różnica jest już bardzo widoczna nawet z ammo 1x a co dopiero RSB czy białej.

Ogólnie to nikt ci nie powie co ile mniej więcej wpada bo to losówka, kiedyś 5 kupiłem i 1 LF4 wpadło a raz z kluczy z zety wszystkich sam xenonit wyleciał.

A i zbieraj skrzynie jak są złote bo możesz dostać w całości jeślis ię nie mylę drona Zeus

LOL

Opublikowano

Nie polecam ci marnować uri na ulepszanie LF-4 do 16 poziomu.

Dlaczego?

Dlatego, że ulepszając do 10 poziomu tracimy mniej urki a DMG jest prawie takie same:)

Poczytaj o ulepszaniu na forum D O, policz sobie to wszystko i przyznasz mi rację =)

Chyba, że jesteś super bogaty w urke to ulepszaj na 16 ale to już twój wybór...

na nie za bardzo mam dużo uri :) 2 k uri na 1h a boce po 10 :)

You Like This >>>><<<<

Opublikowano

Może przy 1 czy nawet 5 różnicy nie widać to przy komplecie LF4 na 16 lvl różnica jest już bardzo widoczna nawet z ammo 1x a co dopiero RSB czy białej.

Ogólnie to nikt ci nie powie co ile mniej więcej wpada bo to losówka, kiedyś 5 kupiłem i 1 LF4 wpadło a raz z kluczy z zety wszystkich sam xenonit wyleciał.

A i zbieraj skrzynie jak są złote bo możesz dostać w całości jeślis ię nie mylę drona Zeus

A liczyłeś ?

Bo mój znajomy spędził dużo czasu nad liczeniem tego i przy komplecie LF-4 wyszło mu, że NIE OPŁACA się ulepszać na 16lvl.

10 lvl wystarczy :)

userbarcopy.png

Opublikowano

W co polecacie inwestować mam 28 lf-3 17 bo2 17 NAPĘDÓW PO 2K URI 8 irys ( 3havok) 2 części do apis , 20PP(50cdd do 21 ) , P.E.T 10 LVL KAMIKADZE 3 ZBIERACZ SURKE 3 ZBIERACZ BOX 3 REP P.E.T 1 :) to chyba wszystko najlepsze ;)

do wieczora powinienem mieć 25-30 k uri .

You Like This >>>><<<<

Opublikowano

Nie wiem na czym bocisz - czy na alienach czy na skrzynkach bonusowych. Jeżeli na alienach to całe uri które uzbierasz pakował bym w klucze które potem wykorzystał bym w event zeusa i dodatkowo zbierał palladium zeby składać wrota - tylko rób zetę i kappe. A jeżeli na samych skrzynkach to uri pakuj również w klucze a całą dodatkową energię wykorzystaj na składanie zety i kappy.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Nie wiem na czym bocisz - czy na alienach czy na skrzynkach bonusowych. Jeżeli na alienach to całe uri które uzbierasz pakował bym w klucze które potem wykorzystał bym w event zeusa i dodatkowo zbierał palladium zeby składać wrota - tylko rób zetę i kappe. A jeżeli na samych skrzynkach to uri pakuj również w klucze a całą dodatkową energię wykorzystaj na składanie zety i kappy.

Bocę na alienach i troche czasem tez na palladium.

You Like This >>>><<<<

Opublikowano

na złotych skrzyniach (bo przy okazji zeuski zbieram) 75 kluczy i ostatnio 2 LF4 wcześniej 100 kluczy i też 2 LF4 ogólnie niezły wynik czytając innych pechowców :P teraz tylko nadzieja aby dalej szło podobnie

1362495952.png
Opublikowano

Jak wiesz gdzie na mapie trafiają się skrzynie z LF4 ( bardzo pomocny jest OS/KOS ) to wypada max co 50 kluczy a jak szukasz na ślepo to może Ci wyjść co 100 albo i wiele wiele więcej...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...