Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[40 SLOT][SURV-FRAKCJE][24/7][NO-WL][NO-PREMIUM][DEDYK]ZAPRASZAMY!

Scentic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam serwer z adminem można porozmawiać, dopracowane pluginy i dobra atmosfera zapraszam do gry :)

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

Co myślicie o wgraniu pluginu dzięki któremu diamenty będą wypadać z kamienia?, a z rudy diamentu nic nie będzie wypadać. Wyeliminuje to graczy z x-ray'em.

Opublikowano

Świetny serwer , miła i pomocna administracja , super gracze :) Co do pomysłu scentica , jest okej tylko żeby procent dropu nie był za duży ani za maly , myśle że 0,9 lub 1% było by OK:)

Opublikowano

Jest problem z pluginem AuthMe, postaramy sie wygrać xAuth ale z nim są jeszcze większe problemy. Serwer będzie działać około 18:00 - 19:00.

Gracze odzyskają przedmioty. Możemy też wygrać mineshaftera, nie będzie wtedy problemu z logowaniem.

Co wy na to? Macie mineshaftera (squared)? Czy wolicie logowanie na hasło ?

Opublikowano

Ref

Dodaliśmy automatyczną arene PVP! Wystarczy wpisać /pa join i już jesteśmy gotowi do walki, musicie wybrać klase(narazie jest tylko 1 ale dodamy więcej), potem kliknąć na żelazny blok i zaczyna się walka. Swoje przedmioty odzyskacie po walce. Dodaliśmy tez "Quarantine Regen" na /warp zombie, możecie bić się z zombiakami i zarabiać na tym pieniądze, a po przejsciu tunelu dostaniecie nagrodę.

Opublikowano

Ref

Dodałem sklep SMS, można kupić różne rzeczy, np. LVL, TNT, Spawnery, Obsydian...

Dodałem VIP'a za sms: Złoty VIP, Diamentowy VIP, oraz DIAX. (Możliwe, że dodam ich więcej) (Sklep jest gotowy, tylko czekam na potwierdzenie, że strona działa)

Komenda /kit tools dla wszystkich, więcej informacji pod spawnem. Frakcje już działają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...