Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Opowieści Marcela :D]

Astern

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , Nazywam się Marcel , pseudo. MarSel , mam prawie 17 lat , uczęszczam do technikum , na kierunku Technik turystyki :P

Od pewnego czasu , gdy sobie tak wędruje po tej szkole :P , zaczeły się dziwne rzeczy dziać :P , co 2 , 3 dziewczyna w szkole . mówi przeważnie : Słodziak , ciacho , zdaża się nawet Byczek :P , mnie to schlebia , ale ja mam inny problem , ale z tym powiązany :P , Mam dziwne wrażenie że wszystkie te dziewczyny/kobiety , naraz się rzucą na mnie , i mnie wykorzystają Sexualnie xD ,

Taką Dziwna tremę mam , może to i nie trema , kurwa , ale do kurwa tak wygląda. , ide sobie , albo zagryza usta , albo co innego kurwa. No wiecie o co mi chodzi mniej więcej.. nie mogę tego bardziej opisać :P , brak mi słów :P ,!

Co radzicie?

Opublikowano

Wyruchać każdą po kolei.

Chłopie każdy by tak chciał jak ty co tu się dużo zastanawiać bierz się za tą która ci się najbardziej podoba.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@up

No właśnie , każda jest fajna :P , ale z drugiej strony nie chce okazać się bydlakiem i je wykorzystać :D , oj serio nie wiem co się dzieje w tej szkole :P

Opublikowano

Masz mały zasób słów.

Jeżeli nic nie wiesz w wieku 17 lat o dziewczynach to źle z tobą.

Może im się podobasz że ci słodzą ?

Może kręcą beke z ciebie ?

Jeżeli masz wrażenie że się rzucą na ciebie i cie wykorzystają to chyba dobrze nie ?

Masz tremę przed dziewczynami ?

Z tego co napisałeś i mojego punktu widzenia jesteś debilem.

Użytkownik wyżej nie ma pojęcia nawet o czym pisze :)

1000093817-removebg-preview-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...