Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

600 SB za darmo za wbicie 3 lvla

legendarySzymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem, kiedyś dowiedziałem się, że za wbicie 2 kierowcą 3 lvla dostaje sie 600 boost. Wszyscy pisali, że to działa. Jednak, gdy próbowałem je zdobyć, wbiłem 3 lvl i nic nie dostałem nagrody, mówili że bedzie na 5-tym, nabilem i dalej nic, w koncu że na 7 lvlu, jednak mi dalej nic nie przychodzilo. Wiecie może czy z tymi boostami to prawda i czy to jeszcze aktualne?Prosze o odp..Daje lajkil.

Opublikowano

Nigdy się z takim czymś nie spotkałem, jedynie na start się dostaje.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Napisz mi kiedy wbiłeś ten lvl jak dzisiaj to już nie działa tzn nie ma już takiej opcji kiedyś taka była ale ją skasowali no niestety ;/

Opublikowano

Napisz mi kiedy wbiłeś ten lvl jak dzisiaj to już nie działa tzn nie ma już takiej opcji kiedyś taka była ale ją skasowali no niestety ;/

nie nie, wbijałem ten 3 lvl już chyba z miesiąc temu albo i więcej bo dowiedzialem sie gdzies o tym 2 miesioce temu, myslalem że jak nie dziala to może tym pierwszym kierowcą musi byc nabity 50 lvl żeby dostac na 2-gim i próbowalem tak z paroma kierowcami ale nic nie pomagalo

Opublikowano

aaa to wiesz takie 600sb dawali jak dobrze pamiętam na początku tego roku ale to skasowali.

Opublikowano

Nie wiesz co nie wiem czemu tego nie ma.

I nie mam pojęcia ale ...innym tak samo nie przychodzi zrobiłem na chwilkę konto wbiłem 3lvl i też nie dostałem więc nie ma..

Opublikowano

Jakieś dwa tygodnie temu założyłem nowe konto i otrzymałem 600 boost za wbicie 3 lvla. Tak jak UP powiedział działa to tylko na nowym koncie, a nie na nowym kierowcy.

logoaks.gif

Opublikowano

Nie,nie,nie!!

Jest tak ale na* jedno konto a nie nie 2 kierowców ja jednym emailu ..

Opublikowano

@up

Zakładasz konto wbijasz 3 lvl BEZ HACKÓW !!!!!!!! i dostajesz normalnie komunikat że otrzymujesz 600SB ale to tylko raz tak jest....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...