Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Dodawac Bonusy 23hx ( Teamt Nie Jest Spamem )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcialbym sie dowiedziec jak sie dodaje 5 bonus do jakiej kolwiek broni / zbroi oraz bonow koloru bialego ( 6 i 7 bon ). Jezeli piaty jest do kupienia ze strony to za ile sm oraz jak wyglada. Dziekuje.

Chcialbym by temat pozostal bez spamu.

Opublikowano

6i7 bon to na spolszczeniu "firewerki" u handlarza zbrojami a na chinolu wyglada jak dodawanie zwyklego bonu tylko ze troche inny kolor co do 5 bonu to nie jestem pewny ale wydaje mi sie ze to takia zielona kulka :) nie pamietam jak sie nazywa wypada z sakwy na pieniadze czy jakos tak :)

pzdr mam nadzieje ze pomoglem

Opublikowano

mozna go kupic w is nazywa sie marmur błogosławieństwa dodaje sie gobardzo prosto w itemku musisz miec 4 bony i dopiero potem mozna wsadzac 5bonus a w is kosztuje bodajze z 1 sm

22364.png

mojmadaralk5.png

Naruto Fan

Opublikowano

5 bon to tak jak Up napisał Marmur błogosławieństwa,a 6 i 7 to takie coś które wygląda jak fajerwerka(jest jedna i cholernie droga)które pewnie są u handlarki różności,a żeby zmienic bony trzeba kupic taki pierścionek -prawdopodobnie droższy od fajerwerki (nie ma żadnego opisu -fajerwerka też nie).

O ile dobrze pamiętam to bon-a nie da się dodac na "niższe" itemki(te które są na samym dole backpaku) tylko te które są na najwyżej

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

@2x Up

Spam to ty jesteś -w każdym dziale spamujesz?

Startujesz na kid moda?

Jak chesz nim zostac musisz robic tutki itd. ;]

Pzdro

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...