Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft - hamachi, zabieranie haslo

Ultor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam pytanie odnosnie minecrafta a konretnie czy jezeli zalozyl bym serwa na hamachi i moj kolega wszedl by na niego mialbym jego passy do mc, albo dostęp do konsoli na jego serwerze czy cos takiego.

Z gory dziekuje za odpowiedzi.

ps. przepraszam jezeli zly dzial

Opublikowano

Nie, ewentualnie w grę wchodzi program ForceOP, który daje ci uprawnienia administratora.

Ale niestety działa to tylko na dedykach.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

hmm... a jezeli jestem z kolegą polaczony hamakiem to mozna jakos 'wejsc' do jego komputera tzn np. skopiowac jego last login?

Opublikowano

Jest program dzięki któremu można kontrolować czyiś komputer. :D

TeamViewer :

http://www.teamviewer.com/pl/index.aspx

Tylko że trzeba miec ID drugiej osoby i hasło, żeby móc sterowac jego komputerem.

uosv7x.jpg

Opublikowano

heh dzieki wielkie dla was. Pozyskałem last login od kolegi. Jest teraz możliwość odczytania pliku?

Opublikowano

Myślę że to już wykracza poza "chity". Dla mnie to uż bardziej podchodzi pod hakerstwo .A tym to forum się już nie zajmuje . Chity jak najbardziej , przejmowanie kontroli , ekranu czyjegoś komputera nie jest już chitem tylko włamaniem .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...