Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]3vs3 kto waszym zdaniem?

(:Xevik:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napiszcie mi kto waszym zdaniem nadaje się na 3vs3.

Mam nunu więc nim mogę też grać ale chce kogoś jeszcze a nie wiem kogo kupić lub kim grać kogo już mam :).

Olafa miałem ale to nie dla mnie sprzedałem go więc ktoś inny niż np. olaf.

Jax też nie kiedy zagram no i tristana ale tristana raczej za słaba na 3vs3.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Teemo, shroomy.

Jarvan, ult.

Jax, całokształt.

Lee, mobilność.

Trynda, mobilnośc.

Shaco, W.

Kiedyś ja na NA często grywałem rankedy 3vs3 to były OP picki.

Opublikowano

Dużo odpowiedzi w takim czasie :) dzięki przyda się , oczywiście czekam na odpowiedzi innych i daje lubię.

edit: co do Cho'Gath to właśnie ostatnio grałem przeciwko niemu na 3vs3 i dawał nieźle rade , też myślę nad zakupem.

a chce 3vs3 mieć pewność że będzie dobry bohater bo dość często trafia się na chociaż 1 osobę nie ogarniającą , nie zawsze mam szczęście :P.

a też 3vs3 mało grałem , ile można grać 5vs5 ;)

edit2: teemo tak grzybki .... ale nim trzeba bardzo uważać i musze pomyśleć pod moc umiejętności i szybkość leje każdego można tak napisać ;P bo grałem nie raz ale , szybko pada przynajmniej na początku i każdy chce go zlikwidować ;D bo jest wkur.. :D w sumie sam nie lubię przeciwko niemu grać :). ale tez kocham jak nim gram a ktoś wchodzi w moje grzybki i pada ;d.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Opublikowano

Jax,Garen,Volibear,Teemo to moje mainy na 3vs3 Ciężko się nimi przegrywa.

Jax- Wiadomo. Nim sam wygrywasz gry

Garen- Z takim passywem nie musisz schodzić z linii. DMG bardzo dobry jak na taką wytrzymałość. Speed ze skilla i dobitka. Ogólnie kille mi same wpadają.

Voli- CIężki do ubicia, DMG też robi, podrzut i kill

Teemo- całkowita kontrola mapy

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Więc tak , jest kilka fajnych postaci na twisted , oto jedne z nich :

Teemo, ma grzybki, speed pod w

Jax , tu chyba nie trzeba nic tlumaczyc

Gragas, ma bodyslam'a którym moze przechodzic przez sciany, beczki tez przez nie moze rzucać

Rengar , tu tez chyba nie trzeba tlumaczyc dlaczego zdaje sie byc dobry do 3v3 .

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

Na 3 vs 3 najlepsze sa postacie ktore bardzo latwo i szybko beda sie przemieszczalu pomiedzy liniami czy np

Shen , Shacko , Lee Sin , Tryndamere

Teemo ap rozwala grzybkami system

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Farex - nabijasz posty :)? nie ładnie.

Nie polecajcie mi nigdy w życiu rengara bo ten champion jest za łatwy :> nudy , on nie powinien być dopuszczony do gry.; ) nim to lajtowo wygram.. nie lubię takich postaci , dziwi mnie to że mało osób wymieniło nunu ;) serio bardzo dobry na 3vs3.

ok dzięki za odpowiedzi na pewno się przyda:) , można zamknąć.

Opublikowano

Lee sin jest bardzo dobry.

Shaco jeżeli ogarniesz to wygrasz spoookojnie. (wiem coś o tym ;))

Irelia pięknie niszczy

Jax tak samo jak irelka :)

Jayce też niesamowita postać :)

Jarvan > Jego dmg jest przerażający nawet jak idzie w offtanka

Teemo > kontrola mapy

<>

Opublikowano

Wejdz na mój profil na wescie nick- modd1 moj team 3v3 masz tam picki takie jak : lee, nunu+carry(vayne,ez),cho , jayce, gragas, jax

Takimi postaciami wybilismy sie na 1850~1900. Według mnie są to jedne z najlepszych picków na 3on3

SirDeev_eune_64_5_nozg.png

Opublikowano

Gram takim teamem, i prawie zawsze mamy wina;

• malphite
  • riven
  • kennen

lub

• riven
  • kennen
  • morde

Zdarza się, że malph nie jest zbanowany, a najlepiej brać postacie z dobrym cc, oraz aoe ultem, ten pierwszy skład jest po prostu potężny. Malph ult, kennen ult, i potem riven stun, oraz aoe ult.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi lubię rozdane ,przyda się. co do shaco kupie sobie go bo mi się od początku gry podobał ale jakoś wtedy czułem że go nie ogarnę więc wolałem z tym zaczekać teraz ogarnę 100% ;>

można cls.

Opublikowano

Le Blanc - świetny nuker, do tego bardzo mobilny, Ryze - dmg kosmiczne w teamfighcie, Cho - ora pole na traktorze, a jego ulti zora wam twarze, Jax - 1v1 master + szybka jungla, nunu - counterjungla, free smite, slow, buff.

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...