Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Jax

RuSt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jest ?

Gram Jaxem mam dobre runki build i zaczynamy grac jest early farmie i ok mam 1-0-1 w wieżach wygrywamy jest 16-14 dla nas i zaczyna sie mid game wszyscy na mida i tu sie zaczyna kłopot.Nie wiem co jest ale jak idziemy wszyscy na mida tociagle dedam po chwili mam coraz wiecej dedow a umiem grac w loa 650wygranych. Nie wiem co jest.Team jest ok ale nie wiem co jest przeciez Jax to taki kox.

Co robię żle powie mi ktoś. ?

Bo według mnie Jax w Mid Game to Cipka nie wiem co jest

Prosze o pomoc.

Opublikowano

[down: ehehe hihihi uhuhu ohohoh] jax w mid game to cipka?

o boże to chyba jednak nie grasz dobrze w ta gre.

jax jest najlepszy w mid i late game...

to ze sie sam w 5 [down: WBIJASZ] i budujesz pod [down: STOLEC] to nie nasza wina

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

Opublikowano

@Up

A trzeba używać wulgaryzmów bo na spokojnie się nie da ?

@Top

Bardzo możliwe, że wchodzisz sam w 5, lub poprostu przeciwny team ma lepszą sytuacje finansową :P a to równa się lepsze itemy.

Opublikowano

Jax jest lategamowym champem potrzebuje się wyfarmic zlozyc trinity hextecha i ga.

W tf robisz zwyczajnie cos zle. Nie wbijaj sam jestem assasinem, zaczaj się na ich carry z tri i hextechem kazdego ap ad carry zjadasz w 2 sec.

Potrzebjesz miec w teamie dobrego engage championa - mummy, mao, malp itp. Wbijasz zaraz po nich na carry. Nic trudnego musisz tylko to opanowac.

2up : kolega pyta się w temacie, szuka pomocy, a ty jesteś glupim hejterem co szuka po forum gdzie wyladowac swój hejtowski temperament zalosne. Zamiast tego powinieneś napisac coś z sensem, pomóc.

SirDeev_eune_64_5_nozg.png

Opublikowano

Kolega UP świetnie Ci opisał. Może grasz lekko za nerwowo i próbujesz odrazu coś zdziałać. Poczekaj jak jakiś tank wbije się w tf, ty zawsze możesz doskoczyć troche póżniej - wtedy nie bedziesz tak narażony na obrażenia. Spokojnie :) jak pomyślisz to dasz rade :)

Opublikowano

Jest kilka wytłumaczeń:

- Wbijasz się samemu w 5

- Masz mało zabitych minionów (mało golda= słabe itemy)

- slaby build

- nie potrafisz grac...

Lecz że masz 650 wygranych to coś mi się wierzyc nie chcę w takie coś.

uosv7x.jpg

Opublikowano

Wszystko zależy od spelli, buildu, co maxujesz.

Jax focusuje ad carry, potem ap carry, a potem resztę. Tego się trzymaj.