Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War na LoD - DPS

czapla112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się czy warkiem dało by się wyciągać podobne osiągi w expie jak crus. Jestem najlepszym tankiem w fam ale przy tym niezbyt wiele expa wyciagam w porównaniu do innych (z warów to i tak chyba najwięcej). Jeżeli dobrze zostałem poinformowany exp na LoD zależy od obrażeń zadanych przeze mnie i pozostałych w grupie, tak? I stąd też moje pytanie. Jak powinien wyglądać taki build bym nie padł i ładnie bił warem? Mam go 41 +5. Mam też drugie pytanie. Lepszy tank pod HP czy obronę? Spotykam się z przeróżnymi buildami i jestem trochę skołowany już.

Fam co prawda nie wielkie nie do końca ogarnięte ale za nic nie zamienię!!! :-):-):-)

Opublikowano

Jeśli chcesz walić dużo to proste full w dmg. Ale warem i tak za dużo nie pobijesz. A build pod tanka raczej zależy od tego czy chce ci się ładować potem te kilkanaście a nawet kilkadziesiąt tysięcy punktów życia.

Opublikowano

Jak Ty masz wara 41 +5 i mówisz, ze to tank to pozdrawiam ;)

Prawdziwy dobry war zaczyna sie od 80 profy i od +10

Warek nigdy nie będzie dpsem to czołg on nie ma uderzac tylko przyjmowac uderzenia i nadstawiac swój policzek ;)

DPS szermierza to blade i berek. Niestety nie da sie tego zmienić :P

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Dziękuję i również pozdrawiam ;-)

Ok rozumiem. Niestety nie mam tyle pieniędzy, żeby takiego kupić. W takim razie pomijając pierwsze pytanie, tank HP czy obrona? Póki co idę z nimi równo oraz +10 atak i +1 element.

Opublikowano

JAK MASZ DOBRE RESY TO 2:1 hp def A JAK SŁABE TO ODWROTNIE

Więc w takim razie jak mam dobre resy to czemu nie dawać 2:1 def hp? Jeżeli nie mam dobrych to powinienem tak dawać ale jeżeli mam dobre to czy to jeszcze na lepsze nie wyjdzie jak będę 2:1 def hp dawał?

Opublikowano

war tylko jako tank , nigdy nie zrobisz nim dmg na lodzie

staty 2:1 hp def, masz resy to i tak juz ci malo bija , def w tym przyadku bardzo malo ci da , hp sie bardziej przyda

­

Opublikowano

Ja to wszystko rozumiem. Namet więcej, nie wyobrażam sobie wara w innej roli niż tank. Ale tak teoretycznie jak by to wyglądało, żeby na LoD wyciągać największy DMG "z warków".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...