Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Worms revolution dziwne tekstury

witek71

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z grą worms revolution. błąd dotyczy tego że mam dziwne tesktury jakieś dziwne paski kropki czarne niewiem jak to opisać ale gra chodzi płynnie. i komputer spełnia wymagania gry. Myślę żę problem tkwi w tym że niemam jakiegoś programu teksturowego czy coś sterowniki do grafy zaktualizowane. Gra oryginał.

Pomocy!!!

Szkoła jest jak więzienie.Aby się wydostać potrzebny jest klucz.

A tym kluczem jest WIEDZA.

Opublikowano

Reinstall, lub możesz spróbować wgrać patcha jeżeli poprawiającego grę jeżeli są.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Przeczyść kompa z kurzu. Sprawdź temperaturę karty graficznej.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Pobrałem program lecz niewiem gdzie znaleźć temperature karty więc proszę o wytłumaczenie jeżeli będzie to dosyć trudne to niepogardziłbym screenami :)

Opublikowano

Ok wiem gdzie wejść wchodze w czujnik bo widziałem na youtube i tam u kolesia pojawiały się temperatury a umnie nic biała strona ;/ poszukam jeszcze na necie dlaczego tak jest. Kurde żeby pograć w głupie wormsy musze tak cudować

Dobra używam programu AIDA32

Oto dane temperatur:

Temperatury

Płyta główna 37C (99F)

Procesor 53C (127 F)

AUX 47C (117F)

to C to stopnie celcjusza

Opublikowano

Podaj model karty graficzenj, spełnia on w ogóle wymagania? :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Spełnia skoro chodzą mi takie gry jak Dishonored na normalnych ustawieniach graficznych. Battlefield 3 na małych.

Niewiem czy to model ale moja karta graficzna to: Ati Raedon HD 3600 series

Opublikowano

Format odpada mam zbyt dużo cennych rzeczy na kompie. Niewiem może po prostu tego sie nie da rozwiązać. Ostatnio zacząłem instalować wszystkie programy typu Net framework PhysX itp itd. (dodam że większość gier przez te programy A RACZEJ ICH BRAK mi nie działała)

A tak wogule to dzięki że mi pomagasz :)

Opublikowano

Gra oryginał. a pozatym do worms revolution niema cracka można podmienić tylko plik steam_api.dll żeby gra się odpalała bez steama.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...