Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Nowe bronie.

Ciasteczko11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Co powiecie o tych nowych broniach co dodali wraz z mapką "Inwazja w głąb lądu"? Także o tych dzisiejszych czyli "Bojownik Royal" i National.

Czy to prawda, że są to bronie identyczne co Karabin Szturmowy M16-203 i jego odpowiednik w National które są już w skarbcu.

Opublikowano

Bronie z d-daya nie są wielce dobre, ale i nie złe. Mam upadek kotwicy[jaram się głosem strzału <3] jest niezła, szybkostrzelność średnia, wali po 7-10, 25 kryt[często się zdarzają].

A te nowe bronie są ciut lepsze od zwykłych m16/ak74 z granatnikami, nie mam go, ale podobno ma celownik laserowy +strzela seriami.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Dla mnie, kolejna gówniana broń, która posłuży do wyciągnięcia kasy aby zobaczyc jaka jest. Zwykła m16 lub m16 z celownikiem jest najlepsza dla soldierka royala.

Opublikowano

-90 na m16 ? Nie przypominam sobie, wiem, że były promocje. SMTPT też była w przecenie i kosztowała mniej niż przeceniony m16 :) Ale to nie temat od licytowania, eot.

Opublikowano

byla przecena na m16 cos okolo -90% ceny. tak dokladnie to kalach i m16 kosztowal wtedy 669 funds. od dwoch lat nie widzialem aby super tomek byl wstawiony w ofercie za cene mniejsza niz 700 funds, a m16 bylo wiele razy.

@down: no dobra ale m16 za 669 funds to i tak bardzo dobry zakop :P. skonczmy z tym spamem. a z tego co pisze to wnioskuje ze jest nowy i nie gral przed zmiana waluty ^^

Opublikowano

zastanawiam się czy może by nie wprowadzić "nowego stylu gry" i jednak grać na 2 smg. Czyli powiedzmy z promocji ubranko kirlienki dla national plus tam jest ak74 i ak74 1 klasy. Czyli ak74 na krótki i ak74 1 klasy to chyba ma daleki zasięg ;) jak sądzicie? przecież aż tak mocno nie będziemy gorsi od tych soldierów co grają na jedno smg na krótki i pistolet na bardzo daleki. no nie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...