Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] - Veigar By CarryLoL

CarryLoL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Veigar

Rozpoczęcie:

1. Zakupujemy na sam początek Boots i 3 red potions ...

2. Ponieważ że veigar nie szaleje swoim hp , kupujemy 2 doran's ringi ... I próbujemy kupić Kage's Lucky .

3. Składamy Sorcerer's Shoes

4. Teraz zaczynamy schodki , zakupujemy lub składamy DeathFire Grasp...

5. Kupujemy rabadona dla większego damage naszego champa .

6. Składamy Void Staff , i od teraz gramy bardziej agresywniej żeby pokazać że mamy duży damage.

7. Noi ostatni nasz item to Zhonya's dla większego armor page. Mam nadzieje że macie wygraną ...

Umiejętności:

Q: 1 , 3 , 5 , 7 , 9

W: 8 , 14 , 15 , 17 , 18

E: 2 , 4 , 10 , 12 , 13

R: 6 , 11 , 16

Informacje:

Veigar jest to mały mag , o wielkiej mocy magicznej ... Jego słabym punktem jest mana ... Jego najgorszymi rywalami (coutrami) są Fizz , Ryze , Galio ... Jednakże veigar jest postacią o zniewalających umiejętnościach i każdego ubije z łatwością ... Zależy to od umiejętności gracza prowadzącego naszego champa :)

To na tyle i życze wam miłych i dobrze spędzonych rund ! ;)

By CarryLoL

Opublikowano

Mogłeś się bardziej postarac z buildem.Nie dośc że nieestetycznie to jeszcze chaotycznie.Mogłeś już dodac trochę obrazków dla lepszego widoku.Nawet runek i masteries nie ma.

uosv7x.jpg

Opublikowano

Nic tu nie ma. Wiem, że to Build, ale nawet nie podałeś sytuacyjnych, itp, mogłeś dodać kilka obrazków. To nie jest build, tym bardziej TuT

Ale build dobry :)

Opublikowano

Rozumiem was , nie chciałbym nikogo urazić , ale jak byście nie zauważyli tutaj nie da się wstawić obrazków ponieważ nie pozwala na to ta strona ... A po 2. Nie jestem za tym żeby komuś kazać co ma robić i gdzie robić w której minucie czasu ... Ja po prostu dałem wam podstawowy bulid który testowałem kilkanaście razy ... Jak chodzi o chaotyczność może i tak nie jestem jakimś artystem pisaniem na komputerze , bardzo przepraszam za pismo , i serdecznie pozdrawiam .

CarryLoL

Opublikowano

Dafuq dfg pierwsze :O pozdro

Butki, 2x doran, kages, rylai, dfg, rabadon, cos na przebicie .............

Popraw to bo sie czytac nie da ;)

OndteAw.png
Opublikowano

Zrob to w formie obrazkow pzedstaw sytuacyjne itemy i nastepnym razem postaraj sie bardziej

Build to takze masteries i runy .

Up akorat dfg jest core pierwszym itemem na veigara .

Wiem cos bo jest to jedna z moich ulubionych postaci .

Jak to nie da sie wklejic obrazkow co ty gosciu wygadujesz

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Rozumiem was , nie chciałbym nikogo urazić , ale jak byście nie zauważyli tutaj nie da się wstawić obrazków ponieważ nie pozwala na to ta strona ... A po 2. Nie jestem za tym żeby komuś kazać co ma robić i gdzie robić w której minucie czasu ... Ja po prostu dałem wam podstawowy bulid który testowałem kilkanaście razy ... Jak chodzi o chaotyczność może i tak nie jestem jakimś artystem pisaniem na komputerze , bardzo przepraszam za pismo , i serdecznie pozdrawiam .

CarryLoL

chyba to testowales na botach na 10 lvl gownie, wyjdz, pograj pol roku i wroc tutaj, po czym uswiadom sobie jakim jestes debilem

elo.

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

Opublikowano

@up

witam was, jestem Veigar i na ~11 lvlu ciacham 30% hp w magic dmg (z sorcercami na papiery to prawieze true dmg), 60% hp z ulta i 20% z Q.

@top

build w miare, daj sytuacyjne, runy i masteriesy. I obrazki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...