Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tworzenie prywatnego serwera

harry10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam zamiar stworzyć sobie na komputerze mój prywatny serwer, TYLKO DLA MNIE, do zabawy, pobawić się komendami GM'a, pobić bossy itp :) i Tutaj mam kilka pytań do Was:

-jakie pliki serwerowe polecacie? (takie żeby były już bronie itp)

-moglibyście podać link z jakimś tutorialem jak zrobić swój serwer? (np. video-tut czy zwykły pisany) Chodzi mi o taki, np. hamachi który kiedyś juz zrobiłem, ale z 1,5 roku temu i już nie pamiętam jak :P

Jeśli nie podałem jakichś informacji, które mogłyby być jeszcze istotne- prosiłym Was o podanie ich. Z góy dziękuję Wam za pomoc. :)

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

witam ponownie, postawilem sobie juz serwer na plikach takiniesmialy i mam do Was pytanie, jest tutaj na forum moze cos takiego, co zmieniloby mi zawartosc NPC? bo samemu jest to dosyc pracochlonne, a nie robilem serwera dla wielu osob, tylko tak zeby z kumplami pograc, pvp/bossy itp i wgl nie wiem czy dalbym rade samemu to zrobic.

Opublikowano

okej, ale mimo wszystko dzieki. aha, jeszcze jedno: jakie numery mają poszczególni handlarze? bo znalazłem tylko jednego, a chciałbym edytowac np Drwala, Deokbae czy jakoś tak, ale gdy zmieniam u niego ( ma pusty sklep, tylko kilof, wiec u niego chciałem powkładać różne itemki) to po wejściu do gry nic sie nie zniemia, a robie to na pewno dobrze, bo ten sam item dodałem u handlarza bronią (15o sztuk dłoni przebicia). Znalazłem w Internecie, ze drwal ma numer 10, ale gdy tam zmieniam, nic sie nie dzieje;/

Opublikowano

Wystarczy pobrać jakiegoś gotowca i tam masz NPC pod twój gust .

Metin2 ->>Tworzenie serwerów prywatnych ->> Tutoriale i Download ->> Pliki Serwerowe

Opublikowano

witam ponownie, mam jeszcze kilka pytań:

-kiedy stawiam serwer, to w którym momencie muszę włączyć PortMapa żebym później podczas włączania serwera nie musiał robić tego za każdym razem??

- czy kiedy odpalam serwer to za każdym razem muszę włączać Navicata?

-czy na plikach taki_niesmialy podczas tworzenia konta w mySQL da się zmienić passy, tzn. czy zamiast l:root h:niesmialy mogę wpisać inne passy? (hasło), jeśli się nie da, to jak je zmienić?

Opublikowano

a jesli chodzi o portmap, to kiedy go odpalic zebym pozniej nie musial go wlaczac przed kazdym wlaczeniem serwera? jeszcze jedno, navicat zawsze, przed kazdym uruchomieniem serwa musze odpalac?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...