Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Dayz Singleplayer 1.7.2.6

Priest.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, oto dwa pliki dzięki którym będziecie mogli zabijać zombie/ testować bronie / robić backflipy UH-1H lub cokolwiek innego w dayz, w trybie jednoosobowym.

Instrukcja :

1. Wypakuj pliki gdziekolwiek.

2. Plik DayZ_SP.Chernarus.pbo wklej do folderu /arma 2 operration arrowhead/Missions

3. Plik dayz_code.pbo wklej do folderu /arma 2 operration arrowhead/@DayZ/Addons

4. Włącz grę i wejdź w Singleplayer --> Scenarios --> Dayz SP

5. Dodawanie broni, pojazdów etc. po podwójnym kliknięciu '0'

Download :

http://www.sendspace.pl/file/658fea44d844704601f3e80

Skan :

https://www.virustotal.com/file/652221bc604a6a51e431fa91b795beba01ab2c2e4c6af530a9b2a9d48da7a303/analysis/1350220889/

Miłej zabawy!

16348954809030108399.png
Opublikowano

nie wspominając że mi ta misja po prostu nie działa , mam wszystko zupdateowane , chciałem tylko sprawdzić bo nadal jestem w utwierdzeniu że taka gra nie ma sensu

NJxbd4x.png

Opublikowano

nie wspominając że mi ta misja po prostu nie działa , mam wszystko zupdateowane , chciałem tylko sprawdzić bo nadal jestem w utwierdzeniu że taka gra nie ma sensu

Mi tam działa, może coś źle robisz.

Kocham mame

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Proszę o pomoc mi gra chodzi na single player tylko mam problem z tym że ani bronie jak i zombie się nie spawnią ;/ I nie mam w co nawet postrzelać.Proszę o pomoc

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...