Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]NIEMIECKIE CZOŁG.

Gość Darek4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!

Mam pytanie warto iść w VK3601.?

Proszę opisać czemu . i czy warto.

Opublikowano

W miare sympatyczny czolg. Jego wada jest to ze ma slaby silnik, a zeby odblokowac lepszy trzeba duzo expa zbierac.

(pisze z telefonu)

x

Opublikowano

Czy ja wiem, slaby ma pancerz jak kw-1s z nim 1vs1 jest to ten czolg nie ma szans. Ale zaletą jest że na 8 tier bedziesz mial Tiger II a to dobry czolg.

2yzq.png

Opublikowano

Nie wiem dlaczego mam go odblokowanego ... ale i tak nie kupię przynajmniej na razie , mam węza w kieszeni bo 8 tier chce kupić (już 2 :D )

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Czy ja wiem, slaby ma pancerz jak kw-1s z nim 1vs1 jest to ten czolg nie ma szans. Ale zaletą jest że na 8 tier bedziesz mial Tiger II a to dobry czolg.

HAHA kw1-s go rozwala? Jak nie umiesz grać to tak wystarczy skątować dobrze pancerz i cię nie przebija po za tym kw-1s przeładowuje 15sec, a vk 6s więc zdążysz strzelić 3 razy, a kw-1s 1 więc nie mów mi że kw-1s wygrywa 1vs1

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Czy ja wiem, slaby ma pancerz jak kw-1s z nim 1vs1 jest to ten czolg nie ma szans. Ale zaletą jest że na 8 tier będziesz mial Tiger II a to dobry czolg.

Kiedyś przejmowałem VK3601-świeżo kupionym- a do mnie jechało KW-1S. ( ja miałem wtedy ten syf działo Koninsh )

Gość jak widać nie ogarniał, bo nie celował za dobrze. Rykoszet za rykoszetem. (jakieś 200-250m ode mnie był )

Nie porównuj HT do MT

x

Opublikowano

grałem V3601H i V3001P , i wole Fałke P . Wy chcecie medem walić frontem 1v1 , a medy to raczej suport 2v1 albo przyrząd do flankowania , działa mają takie same oprócz tej jednej 75mm . A V3001P jest szybsza oczywiście oba maja pancerz jak jeden duży weakpoint dlatego lepiej kątować albo bawić się w objechanie przeciwnika (cięzkszego) . A do tego lepsza jest szybsza fałeczka róznica tych kilku HP i paru mm pancerza nie robi róznicy bo liczy się mobilność tylko trzeba umieć ją uzyć

3007.jpg
Opublikowano

Ale nawet jak mam iść w VK to potem jst Tiger a o nim co sądzicie.? =]

Opublikowano

Flap .

Jutro na TS3 pogramy w plutonie dla jaj na wersji testowej.

TOP@FLAP@

No,spoko murzynku ;)

Opublikowano

Ale nawet jak mam iść w VK to potem jst Tiger a o nim co sądzicie.? =]

Tiger to dobry czolg. Fajna celnosc, pancerz tez. Patrzac przyszlosciowo warto w niego isc.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

No w sumie Tiger wymiata grałem na wersji testowej i dzisiaj pogram jak mi się pobierze ale tak czy siak potem jest Pantcher z tego co wiem prawda.?

Bo nie znam full przyznaję się ale z tego co słyszałem tak samo wymiata.

P.s:Co nie do tematu wersja testowa 8.1 działa dziś.?

Opublikowano

Dobra up thx daje wam like.

@Flap

Jutro TS3 i wersja testowa spróbujemy parę czołgów. ;)

Thx za pomoc Temat Close.

Opublikowano

Ok, spoko nie piszmy tutaj tylko na PW bo warny będę.

Temat Close po proszę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...