Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] BFBC2 multi.

usermn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pare pytan dot. bfbc2 na multi.

Gre juz kupilem w empiku <EA Classics> i zainstalowalem ja wraz z punkbusterem <czy jakos tak>

Wlaczylem ja i sie aktulizuje z wersji 5. cos do 7.9. Cos dlugo to zajmuje wiec chce zadac pare pytan.

Po wlaczeniu gry bd gral na multi i wtedy bd tworzyl zolnierza czy musze jakos aktywowac gre cos na orginie czy na jakiejs innej stronie .ea zeby stworzyc sobie konto i potem zolnierza? Czy bd je tworzyl w grze?

Prosze mi to wytlumaczyc bo nie rozumiem ;D A aktulizowanie gry jeszcze troche potrwa wiec chcialbym sie dowiedziec o co chodzi.

Metlik w glowie zrobil mi ten temat - http://www.mpcforum.pl/topic/742590-qproblem-aktywacja-gry/

O co chodzi z ta aktywacja gry ?

Opublikowano

Musisz zarejestrować się na Originie i tam dodać klucz produktu (gry) i poprzez konto Origin logować się w BC2. Podczas gry, na początku tworzy się żołnierza (nick wyświetlany w grze), można mieć chyba czterech na konto, każdy ma oddzielne statystyki (poziom dośw. i zabósjtwa/zgony).

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

"Musisz zarejestrować się na Originie i tam dodać klucz produktu (gry) i poprzez konto Origin logować się w BC2."

Co mi to da? :D Jak moge normalnie przez battlefielda grac na multi hmm.. ?

Opublikowano

Jak ja mam kupione boxowa gre;D

A moge podac seriala na orginie i bd mial ja w katologu gier i bd mogl kiedy bd chcial ja sciagac? I potem grac na multi np jak zmienie neta/kompa?

Opublikowano

Jak ja mam kupione boxowa gre;D

A moge podac seriala na orginie i bd mial ja w katologu gier i bd mogl kiedy bd chcial ja sciagac? I potem grac na multi np jak zmienie neta/kompa?

Oczywiście, że tak.

Opublikowano

Tak jak wyżej, potem możesz grać bez Origina w tle :> Tylko trza się zarejestrować :>

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Opublikowano

Battlefield jest przez Origin, czyli takie coś jak Steam. Tam aktywujesz keya i pobierasz grę.

Po pobraniu odpalasz i grasz ;)

z origin nie jest tak prosto bo sciaga stara wersje gry :D polecam sciagnac ci patch 2.5 giga wazy i sobie go gdzies schowac :D bo w innym wypadku zawsze przy reinstalacji bd zmuszony sciagac od nowa aktualizacje

Opublikowano

z oficjalnej strony badcompany2 można manualnie pobrać, wpisz w google bad company 2 patch r11 pobierz i znajdziesz bez problemu :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...