Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Tristana Riot Girl

AdiZero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Na początku gry kupiłem sobie Tristanę, jednak ostatnio zorientowałem się, że można ją

nabyć darmowo i to w dodatku ze skórką. Brakowało mi trochę kasy na postać więc

ją oddałem. Chciałem następnie wykorzystać darmowy bonus, polubiłem

Facebook'a i dalej było wszystko okej (było napisane, że pomyślnie otrzymałem

skórkę Tristana Riot Girl). Wchodzę do gry i jej nie mam. Próbowałem ponownie

ale pisało, że już ją posiadam. Proszę o pomoc i porady, bo Tristana to

fajna dystansowa postać.

OobLowoO_eune_238_1_logo.png

Opublikowano

Kupiłeś postać za 1350 i ją sprzedałeś ? WTF.

1350 to pare gier.

Co do tematu.

Może Ci się zbugowało jak ją kupiłeś , sprzedałeś i chciałeś dostać.

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Sprobuj wejsc od nowa do launchera, jak to nie pomoze to mozliwe iz jest to bug spowodowany sprzedaza, mozesz napisac z tym do supportu, jesli to bug a nie celowa blokada na "cwaniakow" to moze pomoga.

Opublikowano

Jak kupiłeś postać, a nie dostałeś za darmo, to skórki nie dostaniesz. System rozpoznaje to, i zauważył, że masz postać, więc nie dał Ci skórki i nie da.

Opublikowano

Jak kupiłeś postać, a nie dostałeś za darmo, to skórki nie dostaniesz. System rozpoznaje to, i zauważył, że masz postać, więc nie dał Ci skórki i nie da.

Malo wiesz, jak nie masz postaci, dostajesz postac i skina, jak masz sama postac dostajesz tylko skina.

Opublikowano

Już napisałem do supportu.

Raczej to nic nie da, jak kupiłeś tristane, to skórka przepadła. System zapisuje kupno postaci.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Wiesz że nie potrzebnie sprzedałeś ? straciłeś tylko na tym a i tak byś mógł mieć tą 2 skórkę za free;) ja miałem tak tristane , dowiedziałem się o free i normalnie dostałem 2 skórkę ;P

to samo alistar tylko alistara nie miałem kupionego , może jakiegoś buga masz.

Sprawdź czy dobry passy wpisujesz , serwer wybierasz itd.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Napiszę jeszcze raz. Na początku gry kupiłem tristanę, znalazłem tą promocję, polubiłem face itp. Ale skórki nie dostałem.

Sprzedalem tristanę i powtórnie polubiłem face, ale i tak nie dostałem tej skórki!

Opublikowano

Napiszę jeszcze raz. Na początku gry kupiłem tristanę, znalazłem tą promocję, polubiłem face itp. Ale skórki nie dostałem.

Sprzedalem tristanę i powtórnie polubiłem face, ale i tak nie dostałem tej skórki!

BOŻE, TO CO MY CI MAMY POMÓC? NAPISZ DO SUPPORTU ŻE NIE DOSTAŁEŚ MIMO ŻE POLUBiŁEŚ FEJSA...

a tak btw. gratuluję świetnego wyboru marnowania żetona na sprzedaż postaci za 1k ip lol, pół dnia grania...

@up i nie spamuj kurwaa

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

Opublikowano

No wiesz do supportu napisałem, a po drugie nie jestem takim no-lifem żeby siedzieć cały dzień na LoLu.

Jak grasz cały dzień to idź się leczyć, bo to jest już chore!

Opublikowano

No wiesz do supportu napisałem, a po drugie nie jestem takim no-lifem żeby siedzieć cały dzień na LoLu.

Jak grasz cały dzień to idź się leczyć, bo to jest już chore!

jedyne co jest tu chore to twój debilny temat, jak napisałeś do supportu to czekaj na odpowiedź

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...