Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] UW drony

syluro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu mam problem z uridium wars mianowicie chodzi o zniszczenia flaxów powinny po każdym zestrzeleniu spadać podobno o 3 % a mi różnie spada raz 5 % czasami 10% strasznie to wkurzające bo szybko tracę drony co z tym zrobić też tak macie?

Opublikowano

Drony uszkadzają się po:

Flaxy-3%

Iris-1-2%

Nawet na UW. Jak masz takie problemy pisz do supportu.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

A moze niszcza Ci sie normalnie tylko smigasz na bocie, jak cie zestrzela bot naprawi statek lata dalej, a w logach nie mozna zobaczyc calego dnia, w zasadzie widzisz kilka ostatnich akcji na koncie. Dla przykladu: ubili cie zebrales 200 boxow znowu cie ubili i zebrales 400 boxow, ubili cie po raz 3 i tylko ten ostatni widzisz w logach... Byc moze to jest przyczyna twojego "buga".

Pasjonat
Opublikowano

mi tez spada wiecej niz 1-2 % tez 5% ale to nie problem na hadnlu wylicytuj auto naprawa dronow masz 32 i gitara :) ale musisz co jakis czas spr ile zostalo i nowy kupic

Opublikowano

@up tylko pamiętaj , że drony Ci naprawia za twoje kupony/urke.

Pisze to tak dla ścisłości , bo znam graczy , ktorzy myśla , że to naprawia za free.

98725.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...