Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Prywatny serwer metka

xVolturi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam swoj wlasny serwer metin2 na plikach od kaszanka.pl 2010 i wzialem gotowca z tego linku

http://www.mpcforum.pl/topic/316807-dlnowe-gotowce-2010-jakich-jeszcze-nie-byo/

aby pograc tak sobie na 4funie samemu.

I tu jest problem zamienilem all pliki te player i germany i jest ok porty wszystkie odblokowane konto zrobione uruchamiam wszystko niby ok. Ale jak wchodze do clienta(zastapilem w jakims cliencie pliki z paczki z linku zmienilem tylko serwer info w root) i pisze channel 1 - normal ale jak sie loguje to ciagle wisi na zostaniesz polaczony z serwerem

PS. Gdzie dac sam plik game? nie folder tylko plik!

tipsygnatura8.png

Z Serii Brzydkie,Niestarannie zrobione Sygnaturki

Daj +

Opublikowano

Jeśli masz cały czas zostaniesz połączony z serwerem wina tkwi w Pongu

http://www.mpcforum.pl/topic/297384-tut-jak-zmienic-pong/

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Bo na plikach 2010 nie ma usr/rain tylko usr/serverfiles/share/locale/germany... <3

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

wbilem przed folder germany i tam faktycznie byl ten plik game zastapilem tym co byl w paczce i nadal to samo

tipsygnatura8.png

Daj +

Opublikowano

pong z game nie zgadza sie z pongiem w bince

w game poszukaj

%d %d %s

i jak znajdziesz bedziesz mial 4x null a po tym pong

mozesz go zmienic do dowolny 16 znakowy ciag(bez znakow specjalnych i polskich) i tak samo zrobic w bince

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

zmienilem w metin2.bin i game na 1234567891234567 i nadal wisi na zostaniesz polaczony

a tam gdzie jest

1234abcd5678efgh

- to zmienilem na 1234567891234567 i mam jeszcze ten testtesttest to go tez zmieniac?

tipsygnatura8.png

Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...