Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z żetonami

xziolox000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wysłałem sms`a za 11,07 zł + vat i czekam już 15 minut od wysłania sms`a i nie dostałem kodu

Ile wy czekaliście na sms zwrotny z kodem ?

Co mam zrobić czekać nie wiem pomocy

PROSZĘ O POMOC :(

Opublikowano
Różnie bywa . Raz minute raz godzine . Jeśli dziś nie przyjdzie pisz do supportu.

Ok. Jak kupiłem te żetony 1.200 dla mnie aby kupić porządna broń itp . Ale nadal nie przyszedł kod ;/ już 40 minut czekam\

GODZINA 17:25

I NIE DOSTAŁEM KODU ?

tak wpisałem na telefonie treść sm`a AP.BRICK na ten numer co podali !

Opublikowano
Pozostaje support.

Podaj link

I jak mam to napisać i czy mogą mi jeszcze raz mi wysłać ten kod lub

Podaj jak normalnie wpisać na telefonie numer i kod za 6zl+vat

Opublikowano

http://support.infernum.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/332/41/pl-moje-etony-nie-znalazy-si-na-moim-koncie-w-grze

http://support.infernum.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/60/5/pl-jak-mog-wysac-zgoszenie-do-obsugi-klienta

1347124469-U687933.png

Opublikowano

Jeżeli na 100% znasz treść sms i możesz zrobić zdjęcie jako dowód to prześlij im zgłoszenie.

Pamiętaj, że jeżeli coś źle przepisałeś to jest to spowodowane z twojej nie ich winy.

Opublikowano
Jeżeli na 100% znasz treść sms i możesz zrobić zdjęcie jako dowód to prześlij im zgłoszenie.

Pamiętaj, że jeżeli coś źle przepisałeś to jest to spowodowane z twojej nie ich winy.

Przepraszam ale zdjęcia nie posiadam . Ale na telefonie napisałem jak na obrasku AP.BRICK i pod numer i czekam już 2 dni . Aha napisałem do suportu ale nadal nie odpowiadają w 11 zł w dupie :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...