Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[gigantyczny problem] Błagam o pomoc. Przywracanie Androida.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka.

Mam ogromny problem.

Próbowalem wgrać do telefonu samsung galaxy mini s2 customowy fw.

Problem w tym że zainstalowało(wcześniej zrobiłem kopię) i przy próbie restartu telefon cały czas się włączał i wyłączał.

Teraz nawet przyciskiem od włączania nie można go włączyć.

Jak przywrócić system android tak aby telefon mógł w ogóle się włączyć?|

Błagam pomóżcie, za pomoc wynagrodzę sowicie lajkami!

Opublikowano

samsung coś tam. Takie gówno, co np. dla se jest seus "sus", sony ericcson update service. Samsung ma takie coś na jego stronie. Pobierasz, wyłączasz telefon i podłączasz. ps. Jeżeli chcesz mieć tego roma wyczyść dane.tzw Full wipe. Miałem to przy xperia T.

Przed tym zostaw fona na ok. 2h przy ładowarce... biedaku bateria ci padła. Jakbyś nieudolnie flashował telefon, oddaj go do serwisu

sygnatg.jpg
Opublikowano

oddaj do serwisu ? , raczej innego sposobu za bardzo teraz nie widzę

Jak sam nie umiesz sobie poradzić to tylko serwis, jeśli masz gwarancje to na nią nie licz.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Nie nie.

Po prostu ja debil wgrałem gingerxperie i to chyba zbugowaną, przez co włączało się do loga samsunga, wyłączało się i od nowa.

Ale chyba musze naładować mocniej, bo ładowalo sie poltorej i uruchomiłem tylko raz i znowu nie mogę.

Ok, czyli jak uda mi się wejść w xrecovery i zrobić full wipe?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...