Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program kolorujący

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemango. Czy znacie program (może być płatny) coś jak notepad czy word - taki w którym można coś pisać, ale koloruje on powtórzenia. Np. jak jest słowo "lub" i w tym samym tekście drugi raz wystąpi to słowo to ten programy zaznacza. Daje lajczki.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Okej, mam go. Powiedz mi jak zaznaczyć tam żeby wyrazy powtarzające się kolorowało?

pojedynczo spróbuj, chociaż to ci trochę zajmie

ctrl+f i wpisujesz nazwę wyrazu i klikasz szukaj

Opublikowano

Nie rozumiecie mnie. Chodzi o to, że wklejam jakiś tekst i on automatycznie albo po kliknięciu czegoś zaznacza mi np. na zielono słowa 'lub' na czerwono słowa 'który' itd. jeśli one się powtarzają.

Opublikowano

Chcesz zmienić KOLOR tekstu czy chcesz po prostu to zaznaczyć żeby znaleźć? Bo jeśli to drugie, to w n+ zaznaczasz dany wyraz i wszystkie sa podkreślone chociaż wątpię że o to chodzi

@dw

no to samo jest w notepad++ zaznaczasz 1 wyraz i wszystkie te same są podświetlone, tylko NIE FORMATUJE tekstu

Arcymistrz
Opublikowano

Chodzi mu o to, że np. ktoś napisze kilka powtórzeń, a komuś nie chce się szukać to wtedy daje to tego programu i mu zaznacza wszystko powtórzenia typu : Wczoraj grałem, ale jak mama zobaczyła, że nie uczę się, ale gram, to powiedziała, aby zaraz wziął się do nauki, a nie żebym grał. (przykład)

I po wrzuceniu do takiego programu zaznacza nam te powtórzenia na jakiś kolor

Wczoraj grałem, ale jak mama zobaczyła, że nie uczę się, ale gram, to powiedziała, aby zaraz wziął się do nauki, a nie żebym grał.

Również się przyłączam do pytania.

Opublikowano

Nie ma tak inteligentnego programu jak napisał Why. Jest tylko coś takiego:

Jacek Grał w gre. I Michał też Grał w gre.

Chcesz to do MMT zgadłem ? Nie ma tak łatwo. Po coś tam jesteś. Szukaj sam. MMT potrzebuje ludzi, a nie maszyn :)

Opublikowano

Ogarnij tyłek Awesome, bo wygląda na to że lecisz na kolorek. Jestem na stanowisku montażysty więc po co mi to co jest dla korektorów? Chce żeby program podkreślał słowo 'gra' a nie odmiany tego słowa.

Opublikowano

Napisali Ci, że jak naciśniesz na słowo w notepad++, to Ci podświetla takie same. Innego chyba nie ma programu do tego.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...