Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Picki

razqq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierw trzeba znać angielski, bo różnie się odpisuje może zacząć flamić :

FK U IM GONNA MID !

albo

I dont think so. i gonna mid if possible

Jak jest jakiś byk to wybacz ;3

Opublikowano

@Why

Fajny masz sposób zacząć flamić, czyli jak grasz i jesteś 1st pickiem to piszesz

Fuck u all i m 1st pick

?

@top

Wytłumacz im że np. jesteś lepszy na midzie niż np, na jungli bo np. tego nieogarniasz czyli

Because im better at mid than jungle, i realy no play at this position

lub się zgadzasz bo musisz się też do nich dopasowywać

Yes, ok

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

@top

Najlepiej gdy powiesz..

-Tell me ur positions guys. My best is also top and i wanna play this lane if possible. I will do my best.

W razie gdyby ci nie poszło przepraszasz innych i mówisz

-I did my best, just sorry guys.

Tyle ode mnie :)

asdasddsaasdasdasd.png

http://www.mpcforum.pl/topic/899624-zlecenie-herb-druyny-pikarskiej/ ZRÓB DLA MNIE HERB - MILION LAJKÓW DO WYGRANIA

Opublikowano

@Why

Fajny masz sposób zacząć flamić, czyli jak grasz i jesteś 1st pickiem to piszesz

Fuck u all i m 1st pick

?

@top

Wytłumacz im że np. jesteś lepszy na midzie niż np, na jungli bo np. tego nieogarniasz czyli

Because im better at mid than jungle, i realy no play at this position

lub się zgadzasz bo musisz się też do nich dopasowywać

Yes, ok

Nie popieram flam'u, ale tak robią :D

Co do drugiej linijki :

I'm really bad at that position> i feel the best in jungle.

źle postawiłeś przecinek :D

@up

Powinno być I'm gonna mid :P

Wiem, ale tak piszą flam'owcy

Opublikowano

Chodzi mi ze sie niedopasowuja do teamu ze niepatrzy co juz jest tylko bierze to samo np. 1 pick wybral mida to 2 i mid!! i bierze mida

Opublikowano

Chodzi mi ze sie niedopasowuja do teamu ze niepatrzy co juz jest tylko bierze to samo np. 1 pick wybral mida to 2 i mid!! i bierze mida

Musisz podczas banów, tak o nich zadbać, aby pickowali co innego, niestety grasz chyba na elo hell, albo normale,więc to jest częste, ale trudno jest z tym coś zrobić, aby taki koleś zmienił zdanie.

Who gonna play mid ? Jeśli jest więcej niż dwóch to staraj się im wytłumaczyć, że każdy musi iść na inna linię

But guys everybody must go to another lane. When we do it we just win easy game

Opublikowano

Ja zawsze robie tak; mid/dc, mid/feed. Jak jesteś lasti, przed ostatni pick to nigdy mida nie będziesz miał.

@down

to jest nordic kolego.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ja zawsze robie tak; mid/dc, mid/feed. Jak jesteś lasti, przed ostatni pick to nigdy mida nie będziesz miał.

Tylko dzięki temu nastawiasz swój team przeciwko Tobie, który jest zniechęcony, ale zachęcony do trollu, feedowania, to jest bez sensu i nie wprowadza nic innego, tylko sytuacja w team'ie się pogarsza, i 95% gier z takim rozpoczęciem się przegrywa.

@top możesz spróbować też

I think at we can win, but we must have teamcomp. So who is the best on midlane/toplane. I'm the best in junge so I gonna do it and I will pick Lee Sin

Opublikowano

Nie pierdolisz zbędnych ceregieli tylko będąc lastpickiem po prostu przystosowujesz swój wybór do teamu. Innej recepty na sukces niestety nie ma.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Będąc last pickiem to ty powinieneś kontre na mida wziąść i się z kimś później wymienić, no chyba że trafisz na takich prosów co jako first picki lecą na mida albo topa

Opublikowano

@graflon

Ta trzeba brać to co skład potrzebuje, ale Twój team powinien wiedzieć że last pick nie powinien brać suppa tylko kontrę na jakiś lane. Najlepiej na mida.

<>

Opublikowano

Dziwne że ja na last picku mogę się dogadać z team'em że idę na solo topa/mid'a. Wystarczy mobilizować team. Wchodzisz i piszesz

Hey guys. I gonna play xxx

No i go xxx

Just ok but i m better on xxx than xxx, Can i go xxx?

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

@graflon

Ta trzeba brać to co skład potrzebuje, ale Twój team powinien wiedzieć że last pick nie powinien brać suppa tylko kontrę na jakiś lane. Najlepiej na mida.

To nie premade tylko soloq, tu takie cos malo kiedy sie sprawdza.

Opublikowano

no jakbyś na premade trollował to przestań grać w to i pograj sobie w nfsa, tam se możesz wybrać samochód jaki chcesz...

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...