Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jayce vs Wukong

Mateyo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Jayce vs Wukong

Zależy mi na: Stabilnym topie na blind pickach oraz rankedach, dobry burst oraz szybkie eliminowanie carry, escape mechanism, lane harras.

Dodatkowe informacje: Obie te postacie chyba spełniają moje wymagania, chciałbym się dowiedzieć kto się bardziej sprawdzi w obecnej mecie.

Opublikowano

Moim zdaniem Jayce:

+Duża mobliność.

+Przez E jego Q wali duży dmg.

+Walka na odległość jak i na blisko.

+Dużo wytrzymuje na lini.

+Odnawianie many w skillu za każdy cios.

fd9cu1.jpg

Opublikowano

Jayce żadko kiedy gram, więc nie będę wprowadzał Ciebie w błąd, i napiszę o Wukong'u

Wukong

• postać, która wnerwi każdego przeciwnika
  • Klon, zamiast użyć można stanąć w miejscu i przeciwnicy pobiegną dalej (jak są ogarnięci to tak nie zrobią)
  • doskok do wrogiego potwora / championa z E
  • Mocne obrażenia z Q
  • Podbicie z R
  • Mocna postać na solo top'a, nie wiem jak jungla, ale nie byłoby z tym escape i obrażeniami źle

Opublikowano

Na blind pick Jayce sprawdza sie duzo lepiej, mozesz walczyc jako range i melee, do tego majac samego GA na 18 lvlu masz 200 armora i 150 m.resa w melee postaci :]

Na linii swietny poke, speed dobry w escape jak i pogoni, odrzut kontruje gap closerow, dash ze slowem, mozliwosc regenu many.

Na te chwile jeden z moich ulubionych pickow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...