Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gimbus w szkole? : D

Teoś!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czujecie Panowie?

Jest taki kozak w necie, pi*da w świecie w szkole u mnie (gimnzjum) jest to taki pro elo, elo kozak w szkole bo chodzi z kolegami w 10 po szkole. I ostatnio rzucał się do mojego kumpla z klasy, potem takiego rok młodszego znajomego mojego, dzisiaj do mnie i do kumpla mojego o to że rzucaliśmy gumkami w cycki jego dziewczyny niby. A wiecie gdzie to wszystko się działo? Dokładnie wszystko działo się na facebook'u! Gościu rzuca się do wszystkich, a potem jak będzie on vs cała szkoła to ciekawe co to będzie. : D

Co sądzicie o takich ludziach? :)

pre_1352586887__mess10i.png

Opublikowano

Ja jestem taki że odrazu w łeb bije nie dał bym i założę się że jakby on dostał w cymbał od kogoś to jego koledzy by pouciekali a jak nie to niech wiedzą co to dostać w piz*ę

Opublikowano

Podejdz sam wyjeb mu plombe , miej kolegow rzuca sie to mala ustaweczka i tyle.. Pozaluje za cwaniastwo.. albo dorwij go gdzies na osiedlu i taki wpierdol mu spusc ze chodzic nie bedzie mogl.. lej pod zebra ;p

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

To jest tak, że podejde dostanie w plombe i pójdzie po chłopaków ze szkoły, a ich będzie z 20 to sam nic nie poradzę, a mi pomoże tylko kilku. xD

Opublikowano

@UP: To dostaniesz po dupię. Ale pokażesz że nie może tak bezkarnie się panoszyć. Pokażesz mu ze się go nie boisz.

Spokojnie, że tak robię i to wiele razy było. Solówka 1 vs 1, tamten dostaje wpierdol wyskakuje kilku i ja dostaję wpierdol i to dla tamtych solo się nazywa. :)

Opublikowano

Jak tamtych wyskakuje to Ty wyciagasz przyrzad z kieszeni i watpie ze podejda :) bo w grupie kazdy jest cwany, solo sie boi bo wpierdol dostanie a potem kolegami sie broni.. oni sie rzuca to Ty zbierz ekipke rowniez.. i oni dostana.

Opublikowano

Jak tamtych wyskakuje to Ty wyciagasz przyrzad z kieszeni i watpie ze podejda :) bo w grupie kazdy jest cwany, solo sie boi bo wpierdol dostanie a potem kolegami sie broni.. oni sie rzuca to Ty zbierz ekipke rowniez.. i oni dostana.

Szkoda na nich rąk. :3 Będzie potrzeba to każdy z nich dostanie.

Opublikowano

@Up racja, ale musza sie nauczyc kto tu rzadzi..

A najgorsze, ze sie zacznie do Ciebie Ty mu lomot spuscisz a on na obdukcje, wtedy udupiony.

Opublikowano

@Up racja, ale musza sie nauczyc kto tu rzadzi..

A najgorsze, ze sie zacznie do Ciebie Ty mu lomot spuscisz a on na obdukcje, wtedy udupiony.

W 1 kl, miałem przykład, że jeden dostał taki wpierdol, że pogotowie go zabrało, a tamten do poprawczaka. :)

Opublikowano

100_100_172058704_Baunsuj_dziwko_D_przez_MiNuS123_middle.gif

Opublikowano

zdania składasz zajebiście co do tematu , tacy ludzie zazwyczaj nawet w grupie kozaczą dopóki hita na ryj nie dostaną wtedy nawet ta jego grupa go oleje i będzie się przyglądać

NJxbd4x.png

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale jakiś typ się czepia na fb....a w rl to ciota.... ?

Jeżeli tak to co z tego... olej go po prostu.... i nie ma sensu nawet z kimś takim wchodzić w jakąkolwiek bójkę... nie jest tego wart...

No chyba, że masz znaczną przewagę nad nim... koordynacja, masa, technika i te sprawy... to możesz go tam popchnąć i przytemperować ale jeżeli masz pewność

że wyjdzie z tego jakaś bójka to lepiej sobie odpuść...

U mnie typek ostatnio przyniósł kosę do szkoły, nic nią nie robił... po prostu miał i prawie go wyrzucili bo dla Pani to jak karabin...

Zależy też od szkoły, u mnie jest ogólnie spokój... nauczyciele nie pilnują na każdym kroku lecz jeżeli wyjdzie jakaś najdrobniejsza sprawa

to się nie patyczkują z takimi.

Opublikowano

Ja zawsze takich wyśmiewam jakos nikt z nich nie chce się ze mną lać i tym podobne, zgaduje ze co przerwie idzie na cmentarz zajarać ^^ poza tym spotkaj takiego 1v s1 na ulicy to ci centralnie siema mówi ... nie ma się czego bać u nas jest zawsze tak robiło się jak zwykle mała ustawka w parku a potem beka ;d

Opublikowano

Ziomy, to jest taki kozak że aż strach ja sobie dam spokój przyjdzie w szkole dostanie plombe w ryj i mu się odechce i tyle. ;>

Opublikowano

zdania składasz zajebiście co do tematu , tacy ludzie zazwyczaj nawet w grupie kozaczą dopóki hita na ryj nie dostaną wtedy nawet ta jego grupa go oleje i będzie się przyglądać

Widzę że ktoś tu grał w metina.

Topic : Czym ty się przejmujesz to tylko szkoła. A tacy ludzie są śmieszni miałem taki jeden przypadek w szkole jakieś 4 lata temu.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Właśnie ja w szkole też mam takiego "Kozaczka" stoi sobie z grupką wyzywa mnie itd.Poczekałem sobie na niego przed szkołą wyszedł a ja do niego solo szmato.To tak spierdalał szybciej niż autobus xD.Dlatego kozaki są tylko mocni gdy są w grupie i w necie.A tak to same cioty

1350230542-U752058.png

Dawniej Lord Darkus,Lord Feniks,Aceman

Opublikowano

Co wy wszyscy przemocą? CHUJ WAM DA PRZEMOC? Mówiąc o nim jaki to jest kozak to sami z siebie takich robicie pisząc jacy to wy jesteście tacy i sracy,

Macie problemy to pogadajcie ze sobą twarzą w twarz, biciem kurwa gimbusiarskim gówno zdziałacie.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

@up racja ;].

Wyjeb go ze znajomych na FB i po problemie, + zablokuj go.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

@Offtop

Mam tylko jedno pytanie.

Fajne miała cycki?

@Topic

Frajer jak frajer dostał by bombe i by leżał z takimi nie można się bawić tylko od razu z buta

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Tak wgl. to ja sam nigdy z nikim, bez powodu nie zaczynałem, mam szacunek do ludzi, ale tylko w tedy, gdy oni mają go do mnie. I chyba lepiej mieć kolegów, niż wrogów...

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...