Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ilość godzin w szkole ;o

desher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , mam dość nie typowe pytanie ile można mieć godzin maksymalnie nieusprawiedliwionych ( moze byc w granicach) , chodze do technikum ( bardzo słabego , słabi ucznie itp. niski poziom nauczania) , opuściłem już ok. 110-120h (nieusprawiedliwione ) , są jakieś konsekwencje?

/zakaz handlu

Opublikowano

Jak w technikum, to musisz mieć 50% obecności na każdym przedmiocie. Czyli w prawdzie, możesz chodzić co 2 tydzień. Warto iść z 2 tygodnie na zapas :P

he?

Opublikowano

50 % musisz mieć obecności na każdym przedmiocie inaczej jesteś nieklasyfikowany , osobiście mam jakieś 8 pojedynczych godzin nie do usprawiedliwiane

NJxbd4x.png

Opublikowano

Gimbaza to gimbaza .

Mój kolega miał 70% nieusprawiedliwionych godzin z całego roku i przepuscili go.

W gimnazjum jest inaczej niz w technikum .

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

w nas w gimnazjum puszczali kogo się dało chyba że już miał taką masakrę w stylu kilkunastu bań na koniec no to siedział , w technikum też u nas jest dosyć łatwo ale tutaj uczysz się dla siebie jak masz wyjebane i nie pozdajesz testów oraz minimalnych ocen to nikt cie nie przepuści , tutaj mówię o swoim technikum oczywiście

NJxbd4x.png

Opublikowano

w nas w gimnazjum puszczali kogo się dało chyba że już miał taką masakrę w stylu kilkunastu bań na koniec no to siedział , w technikum też u nas jest dosyć łatwo ale tutaj uczysz się dla siebie jak masz wyjebane i nie pozdajesz testów oraz minimalnych ocen to nikt cie nie przepuści , tutaj mówię o swoim technikum oczywiście

W 2 technikum kolega miał 40 godz nieusprawiedliwionych w ciagu 1 miesiąca i dostał naganę od dyrektora.

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Technikum to już nie bajka :D Jeszcze właśnie zależy do jakiego chodzisz.

Ja dobrze bądź niedobrze dostałem się rok temu do najlepszego technikum w mieście, 5 miejsce w Polsce.

Wystarczy, że masz 10 nieobecności i już dostajesz upomnienie wychowawcy :D

Opublikowano

Technikum to już nie bajka :D Jeszcze właśnie zależy do jakiego chodzisz.

Ja dobrze bądź niedobrze dostałem się rok temu do najlepszego technikum w mieście, 5 miejsce w Polsce.

Wystarczy, że masz 10 nieobecności i już dostajesz upomnienie wychowawcy :D

U nas od 15 godz w ciągu miesiąca jest upomnienie a od 30 godz nagana od dyrektora.

A jak on ma 110-120 h to co tu dużo mówic

1364047611-U477327.png

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

No to gosciu się wpierdoliłeś .

Nie chciało się chodzic do szkoły to teraz masz .

1364047611-U477327.png

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

U mnie od 25enek jest upomnienie dyrka. Za 110h to już mogą cie spokojnie wyjebać.Dziwie sie, że po starych ci nie zadzwonili.

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

ja w 1klasie gim mialem 360h nieusprawiedliwionych i zdałem ale co prawda z nagannym

także jedyna konsekwencja to zachowanie naganne ewentualnie wpierd*l od rodziców ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...