Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Expbot w mh od kamera

xx16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam uzywam expbota w mh od kamera na serverze MoltenMT2 i bylo by wszystko fajnie gdyby nie blad ktory wyskakuje po kilku/nastu minutach ss zalaczam

Posiadam Windows 7 64bity moze to cos od niego zalezy ? Prosze bardzo o pomoc lub jezeli ktos wie jak odpalic m2bob na privie bede wdzieczny :) oczywiscie + za pomoc dam

Naprawde nikt nie moze pomoc ? chociazby mala wskazowka co zrobic z tym ... Blagam noo :<

post-192156-0-42980800-1349979613_thumb.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Masz Microsoft visual c++2008 i 2010?

Mam usuwalem i instalowalem jeszcze raz ale dalej to samo ... nie chce zmieniac systemu na xp tzn formata nie chce znowu robic ... myslalem o zainstalowaniu xp jako drugiego systemu juz tak mialem ale nie mam wolnego dysku ... Da sie z tym cos zrobic ?

Wczoraj dzialal ok godziny myslalem ze juz bedzie dobrze i znow wyskoczyl ten blad .... dzisiaj mi system te dwa skladniki sam nawet z aktualizowal

Znalazlam gdzies na obcojezycznym forum ze to moga byc sterowniki od karty graficznej a nie dawno aktualizowalem swoje ... wrocilem do troszkie starszych jak to nie pomoze to jeszcze sproboje z plyty zainstalowac te ktore mam na niej

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...