Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Logowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z logowanie się na server no-hamachi. Porty zostały poprawni skonfigurowane i karta lookback i server też .

09424372248708369502.jpg

Liczę na jakieś porady z waszej strony.

Opublikowano

Może być coś związanego z klientem, bo widzę że grasz na kamermodzie ;]... Spróbuj ściągnąć innego normalnego clienta zrobić launcher i zobacz ;)

Schowaj się ...

Rozpakuj filearchiver root z client elitemt2 i edytuj z końcem .100 z hamachi, a jak nie to daj IP ja ci jutro dodam all po 15

Opublikowano

Schowaj się ...

Rozpakuj filearchiver root z client elitemt2 i edytuj z końcem .100 z hamachi, a jak nie to daj IP ja ci jutro dodam all po 15

Sam się schowaj -,-.... I naucz chłopcze się czytać ze zrozumieniem ;D.... Serwer no-hamachi, ale ma zrobić IP z końcówką .100 z hamachi hahaha

Btw. Ale ściągnij jakiegoś klienta np. by Fast77 i z edytuj root ;)

45450230365060091770.jpg

Opublikowano

Sam się schowaj -,-.... I naucz chłopcze się czytać ze zrozumieniem ;D.... Serwer no-hamachi, ale ma zrobić IP z końcówką .100 z hamachi hahaha

Ściągam właśnie klienta Fast77 i zobaczymy co to będzie .

Opublikowano

Jeśli z edytujesz poprawnie root'y to powinno być dobrze... Jeśli nie to coś od strony serwera ;d.. A inni mogą się zalogować?

@Somiver

Na drugi raz przeczytaj dobrze i zastanów się co piszesz ;)

45450230365060091770.jpg

Opublikowano

Nie doczytałem wybacz ...

Co do tematu pobierz EliteMT2 i w nim edytuj root potem serverinfo.py na swój adres IP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...