Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Zapisywanie wciśniętych klawiszy

tapne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

W tym poradniku pokażę jak zrobić prosty program do zapisywania wciśniętych klawiszy. "Skrypt" został utworzony w BATCH'u który jest słabo rozwiniętym językiem co oznacza że ma małe możliwości.

http://youtu.be/SB9xarFCIQw

KOD

@echo off
:keylogger
echo .>> c:\keys.txt
echo :
set /p keys=
echo %keys% >> c:\keys.txt
goto :keylogger

http://pokazywarka.pl/v4br1l/

P.S. Program ma ukazywać funkcje batch'u, to nie jest KEYLOGGER ani innego typu zarazy

xD

Nazwałem keylogger ponieważ funkcjonuje jak "wirus".

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Bezsensu nazwa, jak to jest wirus to wywalaj z tym stolcem i zrób coś pożytecznego.

"Skrypt" został utworzony w BATCH'u który jest słabo rozwiniętym językiem co oznacza że ma małe możliwości.

Triple facepalm - batch to jest skryptowy...(coś, napewno nie język), który został stworzony po to aby wykonywać operacje na dużej ilość plików etc. więc nie miał on mieć dużych możliwości i nie jest rozwijany... jprdl co ja Ci będę tłumaczył...

Opublikowano

dziecko zapomniało doczytać ze strony z której skopiowało skrypt ze działa tylko i wyłącznie w okienku lini komend, wszystko poza tym oknem nigdy nie zostanie zapisane

akurat ma bardzo duże możliwości tylko należy mieć umiejętności by z niego skorzystać bo może każdy bez specjalnego oprogramowania , wystarczy mieć windows

FAIL ;)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

eh, to miał być tylko przykład, to nie miało być super hiper, łooo keylogger, ambicji trochę : )

Opublikowano

z przykładu i tutorialu można się czegoś przynajmniej nauczyć ;)

np dla przykładu mogę ci powiedzieć że niewielka modyfikacja tego kodu i jest keyloger nie wykrywalny przez żadne wirusy i działający w systemie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Bezsensu nazwa, jak to jest wirus to wywalaj z tym stolcem i zrób coś pożytecznego.

Triple facepalm - batch to jest skryptowy...(coś, napewno nie język), który został stworzony po to aby wykonywać operacje na dużej ilość plików etc. więc nie miał on mieć dużych możliwości i nie jest rozwijany... jprdl co ja Ci będę tłumaczył...

nie no k, wiem, ale niektórzy co zaczynają przygody z różnymi programowaniami itp zaczynają od czegoś łatwego, w moim przypadku to był BATCH, trochę rzeczy można z niego wycisnąć : ) Teraz zajmuję się innymi językami i pomyślałem że może początkującemu to się przyda

// sorki za double ale coś mi się zj***ło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...