Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tabaka

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemango : D Czy jak się wciąga tabake często i dosyć w dużych dawkach. Dobra, nie będę owijał - codziennie po kilkanaście kresek to coś się może stać?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Siemango : D Czy jak się wciąga tabake często i dosyć w dużych dawkach. Dobra, nie będę owijał - codziennie po kilkanaście kresek to coś się może stać?

Mi się nic nie dzieje, więc powinieneś być spokojny :D

PS: Kasiu co ćpiesz?

DOWN

Niezłe, ale polecam jeszcze Redbulla, Gawitscha i Lowen prise :D

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

spirytus najlepszy

no i jeszcze polecam czysty aceton

oraz płyn do płukania tkanin

co do tabaki, nigdy nie wciągałem i nie mam zamiaru, pewnie po kilkuSET razach cos ci się zacznie przestawiać w mózgu

Opublikowano

Czy jak się wciąga tabake często i dosyć w dużych dawkach. Dobra, nie będę owijał - codziennie po kilkanaście kresek to coś się może stać?

Oczywiście, uzależnisz się i zostaniesz ćpunem.

@top

Raczej nic, skoro ludzie wokół mnie którzy to biorą latami do dziś są zdrowi ..

Opublikowano

Jesteś nie poważny oszalałeś !. Weź 2 kreski dla równowagi :D.A tak na poważnie nic ci się nie stanie bo tabaka jest na przeczyszczenie nosa gdy masz katar.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

spirytus najlepszy

no i jeszcze polecam czysty aceton

oraz płyn do płukania tkanin

co do tabaki, nigdy nie wciągałem i nie mam zamiaru, pewnie po kilkuSET razach cos ci się zacznie przestawiać w mózgu

Pierdolisz, lepiej proszek "Dash" wciągać.

@top

Nie zaszkodzi, jedynie co to mozesz oslepnac.. ale co tam.

1352135286-U485574.png 1612_mmt.png

Opublikowano

Wiecie, jak się nudzi na lekcji albo w domu nie ma co robić to walne kreske. Częściej biorę jak mam katar.

Mam nadzieję że nie jesteś łobuzem i dzielisz się z kolegami, nauczycielami lub domownikami?

Opublikowano

Pierdolisz, lepiej proszek "Dash" wciągać.

@top

Nie zaszkodzi, jedynie co to mozesz oslepnac.. ale co tam.

Mówisz serio czy ironia? Wole się upewnić :P

Mam nadzieję że nie jesteś łobuzem i dzielisz się z kolegami, nauczycielami lub domownikami?

Tak, daje rodzicom, psom, chomikom, szczurom, panu od geografii i 3/4 szkoły.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Najgorsze jest to, że wciąganie tabaki zwiększa ryzyko zachorowania na nowotwór jamy nosowej oraz silnie uzależnia. - W tabace jest więcej nikotyny niż w papierosach. Jeszcze więcej jest jej w cygarach, które ostatnio są modne wśród dorastających dziewcząt - mówi Przewoźniak. Młodzi ludzie o tym nie wiedzą. - Tabaka? Przecież nie szkodzi tak jak papierosy. Jeju, ale afera... - wyśmiali mnie uczniowie, którzy siedzieli w pobliżu ulicy Sokolskiej w Katowicach. W internecie powstaje coraz więcej stron o tabace z instruktażem używania i filmów nakręconych przez nastolatków, np. "Pociąg do tabaki".

Ten rap to inny wymiar, z kosmosu biorę każdy panczlajn,
Ciebie podobno nic nie zatrzyma? #Grawitacja
Naginam prawa, rządzę fizyką, istny Newton w wersach,
bo zostawiam Cię na glebie suko.. w cząsteczkach.

Opublikowano

Mówisz serio czy ironia? Wole się upewnić :P

Tak, daje rodzicom, psom, chomikom, szczurom, panu od geografii i 3/4 szkoły.

To dobrze.

Co do proszku, nie polecam.

Kiedyś mój kumpel nasączał tampony wódką i wkładał je sobie do nosa, podobno niesamowity efekt.

@up

Co ty gadasz. Ludzie mają wolny wybór i każdy używa wszystkiego jak chce, kiedy chce. Sztuka polega na tym żeby nie przesadzić, wszystko jest dla ludzi ale trzeba to używać z mózgiem.

Opublikowano

Żeby nie zakładać nowego tematu, jaka tabaka jest najmocniejsza bo ta co "ćpie" jest jakaś słaba. Nie chodzi mi o redbulla bo właśnie go mam

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Duuuuzoo bedziesz smarkal ale to tym sie nie martw i na poczatek nie za duzo zeby tak szybko sie uzaleznic jak cos nei bedzie ci pasowalo to bys mogl szybko to rzucic ale jak mowia to uzaleznia naprawde ja juz jestem przyznaje sie :P

Opublikowano

Jesteś nie poważny oszalałeś !. Weź 2 kreski dla równowagi :D.A tak na poważnie nic ci się nie stanie bo tabaka jest na przeczyszczenie nosa gdy masz katar.

i dlatego że jest na przeczyszczenie nosa, nic się nie stanie?

czyli jak biore leki np. przeciwbólowe to nie powinna mi wątroba i żołądek paść?

@top

jak przedawkujesz to ci zatka kichawe, co najwyżej możesz mieć uszkodzoną śluzówkę nosa

@up

ja brałem przez 0,5 roku, i z dnia na dzień rzuciłem, a szlugi ledwo tydzień, i do dnia dzisiejszego jaram

więc wg mnie w chuj ciężko się uzależnić, lol

Opublikowano

Jak mam katar w prawej dziurce to biore na lewą i wtedy kicham (biore dużo żeby kichać) i mi katar znika kompletnie na kilka godzin.

To zrób tak jak kolega Botanica, nasącz tampon wódką i włóż go do tej dziurki xD

1352135286-U485574.png 1612_mmt.png

Opublikowano

To dobrze.

Co do proszku, nie polecam.

Kiedyś mój kumpel nasączał tampony wódką i wkładał je sobie do nosa, podobno niesamowity efekt.

@up

Co ty gadasz. Ludzie mają wolny wybór i każdy używa wszystkiego jak chce, kiedy chce. Sztuka polega na tym żeby nie przesadzić, wszystko jest dla ludzi ale trzeba to używać z mózgiem.

To jest cytat z artykułu, więc nie "Co Ty gadasz" :)

Ten rap to inny wymiar, z kosmosu biorę każdy panczlajn,
Ciebie podobno nic nie zatrzyma? #Grawitacja
Naginam prawa, rządzę fizyką, istny Newton w wersach,
bo zostawiam Cię na glebie suko.. w cząsteczkach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...