Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Kamer / MH do ParadiseMT2

Defibrylator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję jakiegoś działajacego "wspomagacza" do ParadiseMT2:

- "autopot"

- "auto-pickup"

- "mobberhack" na peleryny najlepiej

Niestety MH od Kamera mi nie działa (nie włącza się), a uruchomić KamerMod-a do tego nie potrafię (nie tworzy się plik z IP/portami serwera)

Z góry dzieki za każdą pomoc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Pomocnik
Opublikowano

Przeciez on pisze , ze nie wlacza mu sie wgl mh od kamera.

@topic W dziale download jest widoczny tut z waithackiem , a w tamtym temacie także jest kamer mod ; ].

sygnary.jpg
Opublikowano

m2bob odpada, nie szukam żadnego "easy expbota", tylko zwyczajną pomoc w postaci uwolnienia od trudu klikania peleryn, miksturek, podnoszenia przedmiotów :P

@MFC - nie potrafię uruchomić moda bazujac na tamtym temacie, zrobiłem serverinfo.py tak jak jeden z uzytkowników wkleił tam, nie działa, wywala moda.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wystarczy dodać serwer do kamer moda ale wydaje mi się że trzeba będzie pobrać patcha do folderu z kamerem ponieważ jest nowe M1 jak na Reinor więc będziecie miecz czarny ekran i wszystko się będzie rozmazywać a dokładne dane jak dodać serwer do kamer moda macie na stronie z kamerem :).

-Metin2mod.tk

Opublikowano

Mój problem polega na tym , że nawet nie chcę mi utworzyć tego foleru serverinfo.txt więc mam lipe ;/

A spróbujcie może Wy czy wam znajdzie Ip , port itp dane do servera ParadiseMt2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...