Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HTC Wildfire vs HTC Desire Z

Jano900

Co lepsze?  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepsze?

• HTC Wildfire
      2
    • HTC Desire Z
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam Z'ke i sobie chwalę. Ludzie tak narzekają na słaby procesor, ale wystarczy nie robić syfu na komórce i wszystko będzie dobrze. Bateria na max. jasności wyświetlacza trzyma 3-4 godziny ciągłego używania. Z małą jasnością można bez większego problemu całą noc oglądać filmy. Z przeglądarkami nie ma żadnych walk, tak samo jak z forami. Jedyna felerna rzecz, to mechanizm wysuwający klawiaturę (po jakimś czasie staje się luźny i klawiatura zbyt łatwo się wysuwa, choć dla niektórych będzie to plus).

7m9a.png

Opublikowano

Ja wybrałbym Desire Z ze względu na pełnowymiarową klawiaturę, nie lubię telefonów dotykowych bez pełnej klawiatury.

Desire Z ma większy ekran, rozdzielczość, więcej RAM'u i lepszy procesor, ogólnie ma lepsze parametry od Wildfire.

Nie raz korzystałem z "zetki" i złego słowa nie powiem, wygodny w obsłudze, tylko ta przesuwana klawiatura na zatrzaskach po dłuższym użytkowaniu może sprawiać problem.

Opublikowano

Skoro nie zamknięte to ci dopisze ;) (może pomoge :P)

Jestem posiadaczem Wildfire S jest tak chujowy że szkoda gadać w nic nie pograsz aplikacja "plan lekcji" po dodaniu całego tygodnia się zacina ;)

Wymienił bym się za Desire Z jeszcze dużo dopłacił :D

1000093817-removebg-preview-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...