Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Reklama na mojej stronie

Glazze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce na swojej stronie dodać reklamy, które za wyświetlenia reklam na mojej stronie płaci pieniądze.

Jeżeli znacie taką firmę, to podajcie mi link do ich strony na PW.

Za każdą pomoc leci like :]

Opublikowano

Ale w Adkontekst chyba nie ma możliwości zarabiania za wyświetlenia, tylko za kliknięcia. Nie znalazłem na ich stronie mowy o zarabianiu na wyświetleniach reklam.

Opublikowano

fajna sprawa z AdTaily ustawiasz wszystkie opcja aby automatycznie dodawało ci kampanie i przystępną cene za wstawienie banneru innej strony która che się reklamować dodajesz google adsense i powoli gromadzisz drobne zyski... im wiecej odwiedzin strony tym lepiej to chyba oczywiste :)

Opublikowano

fajna sprawa z AdTaily ustawiasz wszystkie opcja aby automatycznie dodawało ci kampanie i przystępną cene za wstawienie banneru innej strony która che się reklamować dodajesz google adsense i powoli gromadzisz drobne zyski... im wiecej odwiedzin strony tym lepiej to chyba oczywiste :)

OMG... Ciężko jest przeczytać cały temat?!

Chce na swojej stronie dodać reklamy, które za wyświetlenia reklam na mojej stronie płaci pieniądze.

Nie za kliknięcia, ani inne gówna -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...