Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwna sytułacja

Leavin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ostatnio w sobotę byłem na działce i szedłem sobie do kumpla (było wieczorem, ciemno troche ) gdy zamknąłem już dom (rodzice byli jeszcze w pracy która jest 5km od naszej działki ;D) to coś spadło w naszej drewutni, więc podszedłem i zobaczyłem a tam? Wielgachny szczur cały czarno-brązowy patrzył na mnie i kierował się w moją stronę, przestraszony ( xD) wziąłem łopate sąsiada i z takim impetem mu zajebał** że po tej całej akcji nie wiedziałem że mam tyle siły xD. Po tym uderzeniu szczur zmarł ( był troche mniejszy od jamnika...) i w całym moim organiźmie panowała Adrealina ;p. Było mi to obce bo pierwszy raz spotkałem się z taką sytułącją. Byłem cały ale szczur wgryzł mi się prawie w buta... . Jak myślicie to było dziwne czy normalne ? (działke mamy od 3 lat i mieszkam z rodzicami cały czas w bloku ;). Dziękuje i pozdrawiam :)

Ps: Pies sąsiada podjada moim psom gdy śpią, mówiłem to już ale mnie zaczą wyzywać że kłamie .... Co mam zrobić?

eb61ebe6ce4a95458221db7fa9be071a89.230.206.89SygnaIskra.png

Sygna by Max<333

Opublikowano

aa i btw. 2 dni później na kolegę rzucił się amstaff, kolega ma tylko lekko pocharatane ręce, a pies dostał strzałe w nos (podobno to najlepsze w tej sytułacji, tak mi mówił dziadek xD ).

@Majkel

Nie... pytam się czy wy też spotkaliście się z tak dużym szczurem... i mieliście podobną sytułację .

eb61ebe6ce4a95458221db7fa9be071a89.230.206.89SygnaIskra.png

Sygna by Max<333

Opublikowano

Szkoda szczurka przez tego buta mógłby Ci się wgryźć w mózg, byłoby jednego debila mniej dzięki niemu.

Więcej takich sytułacji!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...