Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Wiem, że takich tematów było sporo. Jednak każdy ma swoje inwidualne potrzeby. Otóż dnia wczorajszego mój niezawodny Iphone umarł i uznałem, że nie warto go naprawiać. (Ekran+głośnik+wejście od ładowarki i możliwe, że coś jeszcze! xD ) I wolę kupić nowy telefon. Na czym mi zależy?

• Maksymalny koszt ~600zł
  • System Android
  • Najlepiej żeby był to Samsung
  • Zależy mi żeby płynnie chodził przy kilku włączonych aplikacjach (facebook, gg, jakieś radio internetowe ewentualnie odtwarzacz muzyki i do tego przeglądarka)
  • Średniej wielkości ekran (patrz punkt niżej!)
  • Ważne też jest żeby telefon odtwarzał filmy z neta (Wiadomo o co chodzi <3 )

Prosiłbym żebyście uzasadniali swoje wypowiedzi. Dlaczego akurat ten telefon? ;)

Dzięki z góry!

Opublikowano

W tym przedziale cenowym telefony Sony będą lepsze od Samsungów.

Polecam Neo V , dobry procesor i układ graficzny, 512 ramu. Telefon godny polecenia.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Możemy powiedzieć, że ma gorszy procesor , układ graficzny, mniejszy i gorszy wyświetlacz co za tym idzie mniejsza rozdzielczość.

Mniejsze wsparcie z Samsunga, gorszy aparat :P

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...