Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] niewidka-glac

samios2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jak ludzie wykrywaja sinow z niewidki..

Jak ktos jest w niewidce to przez 0,5 sek sie pokaze i znow nie widzalny a oni wykrywaja jakos ludzi

Jak oni to robia bo jak namierze kogos to namierzony i znika target bo sinek jest w niewidce a inni normlanie na lajcie to robią

Jak oni to robią?..

Opublikowano

włanczas niewide a on w cb juz mial wczesniej szczelic np jak cie namiezył co nie ty włonczyłeś niewide (chodzi o maga) i on szczelil co nie to nie widasie anuluje

Opublikowano

Up@@

To też ale ja inaczej to widzę , otóż to jest tak jak sin biegnie to co jakieś 2/3 sek ukazuje się jego cień wtedy np (Cruss) klika spacje i wali sinka i odkrywa go :)

Opublikowano

Ja to robię w taki sposób, że uaktywniam sobie (bez żadnego moba czy postaci na TG) skilla np. naciskam "2" i gdy pojawia mi się cień sinka naciskam na niego. Wtedy już nie ma szans uciec chyba że zatoczke zrobi ;d

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

Zobacz robisz tak:

-naciskasz obojętnie jaki przycisk ze skillem, ważne żebyś nie miał nikogo zaznaczonego

- kursor zamieni ci się w taki mieczyk

-potem czekasz aż na chwilę pojawi się sinek na niewidce

-szybko klikasz na niego

I w ten sposób twoja postać atakuje tego sinka na niewidzce =)

Opublikowano

ja mam buga w nostale i widze ślady na glacu niewidzialnych jednostek podchodze w miejsce gdzie sie pojawiajo i wale jakies aoe np bluszcz

Zakaz handlu na forum

Coming

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Albo będziesz wciskał spacje w miejscu gdzie go widzisz co parę sekund.

Albo będziesz próbował bić go skillem jak się ujawni.

Lub walniesz atakiem obszarowym (AoE).

sygnatroll.jpg

Opublikowano

Dlatego że sinek jak sie zamieni w niewidke to co jakiś czas staje sie widzialny na 0.5 sekund i strasznie mu się wtedy świecą Sztylety.I gdy on się pojawi i widać sztylety to walą zazwyczaj obszarowki itp..

lucyfergif.gif

Opublikowano

Jak myślisz, że widziałeś sina to puść AOE lub kliknij na jakąś umiejętność to wtedy masz mieczyk jako kursor i kliknij na sina kiedy będzie go widać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...