Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Gildia Hypnotize

Poparzony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od kiedy southperry padlo... mysle, ze tutaj bedzie wiecej odwiedzajacych. A wiec jesli ktos gra na "ems'ie" i nie ma gildii, lub szuka aktywnej.

Zapraszam do Hypnotize. Polska gildia w 100 procentach. Standardowo +10 online. Zapraszamy od 100+ ewentualnie w okolicach setki. Jesli szukasz znajomych i pomocy w eq, itemkach, wiedzy, bossach. Napisz do Daemoniser (ja) albo LipekPL.

Serdecznie zapraszamy

Opublikowano

Kazdy sie nada!

Chodzi o to, zebysmy stworzyli taka "masowke" zeby bylo milo i przyjemnie. Z czasem kazdy wyrosnie na ludzi.

Nie tolerujemy hackerow oczywiscie, bo nie na tym gra polega...

Napisz tutaj swoj nick, albo skonaktuj sie ze mna (Daemoniser) albo LipekPL

Opublikowano

Wciaz szukamy chetnych do najbardziej aktywnej polskiej gildii na emsie!

Chetnie tez zawiazemy unie z polska gildia, jesli ma dziennie online czlonkow 6+

Opublikowano

Southperry zostało znowu reaktywowane, teraz znajduje się pod adresem:

www.southperry.eu

Rejestrujcie się :)

@Edit

Dla niewtajemniczonych, Southperry to jedyne działające polskie forum o MapleStory :)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Southperry zostało znowu reaktywowane, teraz znajduje się pod adresem:

www.southperry.eu

Rejestrujcie się :)

@Edit

Dla niewtajemniczonych, Southperry to jedyne działające polskie forum o MapleStory :)

Ajć , a cóż się stało ze starym SP ?

Opublikowano

Niestety, na czas zabrakło pieniędzy na przedłużenie serwera :) I co najgorsze, przez pomyłkę Boxa backup plików robił się na serwerze, więc wraz z wygaśnięciem umowy backup przepadł(po prostu nie zobaczył, że w ustawieniach taka opcja została zaznaczona i tyle, zwykłe niedopatrzenie) :) Ale na szczęście po ponad miesiącu nieobecności SP wróciło i na razie powolutku się odradza :) Zachęcam do rejestracji, na prawdę, atmosfera jest super, ale strasznie mało ludzi się udziela, bo ich po prostu zbyt dużo nie ma :)

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Niestety, na czas zabrakło pieniędzy na przedłużenie serwera :) I co najgorsze, przez pomyłkę Boxa backup plików robił się na serwerze, więc wraz z wygaśnięciem umowy backup przepadł(po prostu nie zobaczył, że w ustawieniach taka opcja została zaznaczona i tyle, zwykłe niedopatrzenie) :) Ale na szczęście po ponad miesiącu nieobecności SP wróciło i na razie powolutku się odradza :) Zachęcam do rejestracji, na prawdę, atmosfera jest super, ale strasznie mało ludzi się udziela, bo ich po prostu zbyt dużo nie ma :)

No niestety lata świetności MS przepadły .. ;/

Pamiętam te czasy gdy MPC forum żyło dzięki działowi poświęconemu Maple Story , masa hacków , aktywnych ludzi , dział targowiska ciągle zalewany nowymi postami.

Kurde , czy ten czas naprawdę tak szybko leci ? -.-

Opublikowano

Wiesz, MapleStory trzyma się bardzo dobrze, Polacy ciągle grają, po prostu, środowisko polskich cheaterów zmniejszyło się praktycznie do zera, bo w tych czasach nie opłaca się hackować i tyle(niekiedy są jakieś wyjątki związane z jakimś dobrym exploitem). W MS gra nadal dużo ludzi, dużo Polaków i to się liczy.

www.southperry.eu Wbijać 

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Czy dojście do guild nadal aktywne?O ile pamiętam mam jakiś tam skromny lvl w granichac 70~~.Nie grałem dłuugi czas w maple i musze się zorientować co i jak .

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wiem, że temat o gildii i trochę ostatni post był dawno temu, ale z Maple miałem sporo styczności w przeszłości. 54 mag, 56 rogue i 59 hunter to moje postacie, ostatnio spędziłem sporo czasu, żeby to konto odzyskać, ale się nie udało i chęć spadła. Jednak się przemogłem i stwierdziłem, że zagram od początku i pytanie jest takie: kombinować z globalem czy jednak grać na europe? Bo słyszałem, że na europe bardzo mało ludzi jest. Co sądzicie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...