Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Metin2-Moldova.com

lmRaban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Dzisiaj z ciekawości sobie wpisałem stronke serwa który dawno wpadł(longju3.us). Po tym przeniosło mnie na Metin2-Moldova.com. Czy to jest nowy Global ? 2 osoby w rankingu, a na stronie głownej pisze coś o starcie, a na forum zero info. Co to może być ?

Start jest 12.10.2012

1356662203-U334301.png

Opublikowano
22. Zakładając dyskusję na temat serwera musimy uwzględnić w nim link do prezentacji znajdującej się na Mpcforum. Jeżeli Publikacja serwera nie została założona na forum, należy podać dokładny start serwera

1h

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

To jest priv. Wszystko po niemiecku, bo to jakiś niemiecki priv. U Góry jest do wyboru USA ale jest to tylko po to, aby zmienić język strony.

91.jpg

Opublikowano

To jest priv. Wszystko po niemiecku, bo to jakiś niemiecki priv. U Góry jest do wyboru USA ale jest to tylko po to, aby zmienić język strony.

A mi się wydaje że nie do zmiany języku lecz, inny global USA Tak samo jest u Nas.

1h

Dodałem date startu.
1356662203-U334301.png

Opublikowano

1h

Wystarczy wejść na stronę i zobaczyć, że start jutro, czyli 12.10.2012...

@edit: zagram. wbiję, jak najszybciej się da by SWÓJ nick zarezerwować

@edit2: Wszyscy modzi tak trzymają się zasad, że pisząc, odnoszą się tylko do regulaminu. Działają, jak roboty. Ani pogadać z nimi nie można. Tylko ostrzeżenia jebnięte dawają za nic

20upp1l.png

Zeus, mój nick na każdym serwerze! Zeus nie używa hacków, Zeus nie prosi o itemy, Zeus nie expi w PT, Zeus jest jeden

Grafik, tester, GM, Admin TS

Opublikowano

więc tak. postanowiliśmy teraz z gildią "fearless" zagrać tutaj i spróbować sił na czymś trudniejszym. tak więc polska gildia na pewno będzie, chętnych do rekru zapraszam na pw ;>

sygnae.png

Opublikowano

Mam clienta i mam konto. Możemy czekać na start. Przydałbym sie jakiś spec od launcherow by spolszczyc nam go troche. Chociaż w sumie gra na niemieckim cliencie nie bedzie taka trudna ale zawsze to pomoc by sie przydala.

eRmailBanner1.png
Opublikowano

ja w chunjo zagram

20upp1l.png

Zeus, mój nick na każdym serwerze! Zeus nie używa hacków, Zeus nie prosi o itemy, Zeus nie expi w PT, Zeus jest jeden

Grafik, tester, GM, Admin TS

Opublikowano

Ten serwer to chyba w ogóle nie ruszy, z tym administratorem Blacky, w ogóle nie ma kontaktu, teraz oczywiście zero informacji o której godzinie wystartuje, co to ma być? Mam nadzieje, że ruszy, bo Evelen to jedna wielka porażka.

Opublikowano

Ten serwer chyba nawet nie wystartuje, drugi termin przepadł, przecież miał wystartować 12.10 a później 17 lub 18.10 i wszystko dalej stoi w miejscu.

Opublikowano

server ruszył

nie wiem czy narazie beta czy co ale exp zapier*** na pieskach mozna wbic 40 , kasa srednio leci a u npc mozna eq na kazdy lvl kupic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...