Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Największy NOOB w historii Youtube'a

Virqoal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahah .

poczontki som trudne !

dostal sztabke i mało co padaczki nie dostał..

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

klocuch zrobił nowe konto haha :D

tak na serio dzieciak zafascynowany yt bo przecież wrzucasz filmik na drugi dzień 100k wyświetleń i kasa leci

i te ekscytujące dialogi i opis gry :D

edit : boże wlazłem w strefe komentarzy ... moje życie nie ma już sensu pozostaje pytanie jak 6 latek tak ogarną metina

NJxbd4x.png

Opublikowano

A ja się spytam - Co wam do tego? Cierpicie przez ten filmik? Po pogotowie dzwonić? Niech sobie nagrywa, on się ośmiesza nie wy. Zaraz tu będzie spamowisko...

Game Over

Opublikowano

Boże jak czytam jego komentarze "Bede slawny chociaź" no chyba nie odrazu wyłączam taki filmik bo tylko mnie denerwuje kolejne dziecko co myśli, że swoją głupotą zrobi sobie wyświetlenia trzeba być głupim i śmiesznym jak klochuh, a nie nagrywać mikrofalówką i być idiotą jak ten gościu.

Opublikowano

A ja się spytam - Co wam do tego? Cierpicie przez ten filmik? Po pogotowie dzwonić? Niech sobie nagrywa, on się ośmiesza nie wy. Zaraz tu będzie spamowisko...

tak działa opinia publiczna , napisałeś tak jakby ci nie przeszkadzało że np goły facet chodzi po ulicy bo on się ośmiesza nie my ...

NJxbd4x.png

Opublikowano

Hmmm... Może też takie coś zrobie, jakiś debil pokaże tutaj mój film i +10 euro na AdSense?

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...