Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gothic II Noc Kruka Multiplayer!

MrDonica

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam gorąco? na serwer RepublikaGothicRPG jest to serwer Gothic Multiplayer Accrescere

Panują na nim zasady Role Play. A o to i strona serwera Gothic-rpg.pl. Do gry potrzebny wam będzie Gothic II Noc Kruka oraz Luncher GMP:A który można pobrać na gmpa.com.pl

oraz mapa Kolonii Karnej z gothic I do tego będziemy musieli pobrać inną cześć multi czyli GMP lub na stronie serwera jest poradnik jak łatwiej zainstalować mapę. Więcej na stronie serwera. Mam nadzieję że spotkamy się w grze :) mój nick to Philip.

Opublikowano

Pamietam jak na GMP robilismy z kolega fabule... Zajebiscie bylo , teraz widze ze patche wyszly , napewno sciagne i wejde ;)

1338015184-U67463.png

Pomogłem? możesz dać + lub wejść na www.pustamiska.pl i uratować życie psom i kotą

Moje TuTy :

http://www.mpcforum.pl/topic/327521-tutpolaczenie-z-baza-navicat

mca.png

Opublikowano

Czy warto na tym grać? Kiedyś grałem ale było to łażenie bez sensu. Sorry że pytam ale nie mam mega neta i nie wiem czy w ogóle warto. Jeśli ktoś zagra proszę napisać co i jak. Z góry dzięki.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Ach... gothic i zajebista gestykulacja w nim :). Zkądś mam ten nick :P. Może kiedyś pogram na jakimś multi ;)...

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...