Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dyskusja] ocieplenie klimatu

el Arven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć wkuwiają mnie dzieci nabijane przez media, o tym, że dezodorant powoduje ocieplenie klimatu.

To, że topnieją lodowce jest zupełnie normalne...co ok. 10 000 lat klimat się zmienia. W zależności od strony przebiegunowania, jest gorąco, temperatura się zwiększa, albo zimno z pojebanymi mrozami. NIE! po prostu lodowce topią się , aby podczas następnego etapu zamrozić się po przebiegunowaniu.Ludzie garną hajs za bezsensowne wypowiedzi. Mamy po wolutku zbliżającą się epokę lodowcową. po niej klimat zrównoważy się. Do tego dojdzie wędrówka kontynentów. ( ziemia zmienia się nieustannie, ale w tym czasie się nasili) koniec świata będzie, gdy ziemia straci sfery ochronne. tak samo jak mars, kiedyś na nim były oceany, rzeki, jeziora i może organizmy, ale z powodu umiejscowienia w układzie słonecznym szybko stracił sfery i słońce po prostu * wyruchało kolegę *. Nie rozumiem też po co badamy marsa, jak wszystko co tam jest mamy na ziemi. Przy formowaniu układu była to jedna planeta, coś sprawiło, że rozpadła się ona tworząc planety wewnętrzne. pozdrawiam

sygnatg.jpg
Opublikowano

b4dd50206e8ff221d0393bc98c7d2ae7.jpg?1320920914

a co do tematu to mam wyjebane. Niech sobie będą ocieplenia i inne rzeczy, skutki tych ociepleń na pewno nie spotkają mnie za życia więc mam to gdzieś ;)

HBV27j.png

Opublikowano

Też mnie wkurzają te media, co to mówią że byle dezodorant powoduje ocieplenie klimatu. Jeśli miało by jednak tak się stać, to ja tego nie dożyje, i mam to gdzieś. Pier**lenie o Szopenie. Ziemia istnieje miliardy lat a tu nagle w XXI w. jest tysiąc końców świata. Nie mają na czym zarobić to wezmą z dupy jakiś artykuł w gazecie napiszą i popyt 100x większy.

Game Over

Opublikowano

Ocieplenie klimatu najwiekszy kit wcisniety lemingom. Jeden wybuch wulkanu daje wiecej gówna do atmosfery, niż ludzkość przez rok i nie ma to zadnego wpływu na ocieplenie

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

tak pewnie glupi Nowak prysnie dezodorantem i robi dziure ozonowa,ocieplenie klimatu

a farbryki itp. ktore 24/7 napier**** tony spalin co dnia tego nie robia

tak samo wojsko ktore testuje sobie nowe bronie gdzie piz*** w jakas

wysepke zmiecie ja z mapy ale oni tez nie robia ocieplenia i dziury

tylko Nowak tym dezodorantem za 2,50 w kiosku co kupil

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...