Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sony (Ericsson) dobry, tani i gdzie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chcialbym zamienic swojego starego K800i na cos choc ciut lepszego lub zblizonej klasy. Cena do 300, max 400 zl za nowy aparat. Nie potrzebuje wodotryskow ani rozbudowanych opcji gier, foto czy internetu, wazne, zeby sie szybko i wygodnie dzwonilo, wysylalo wiadomosci, itp. Szukam Soniaka, bo od lat uzywam i lubie te marke. Musi byc z klawiatura, bo kilka godzin zabawy Xperia Tipo zrazilo mnie do smartphonow z nizszej polki, a na lepszy mnie nie stac icon_biggrin.gif

Prosilbym tez o konkretny namiar, gdzie moglbym taki model kupic, najlepiej z linkiem Allegro (ew. na priva, jesli Regulamin forum tego zabrania), zeby uniknac chinskiej podrobki.

Z gory dziekuje za rade i pomoc.

Opublikowano

LWW, co prawda z "wyższej" półki to on nie jest, ale za tą cenę daje więcej niż jakikolwiek inny telefon.

Na allegro od 320zł ostatnio widziałem, klawiaturki nie ma, ale coś za coś ;).

Na X10 Mini Pro to wciska się kilka klawiszy na raz -.-, do dupy z taką klawiaturą, a ekran taki sam.

nie wiem, czy Sony wyprodukował inne fony z fizyczną klawiaturą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...