Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Kbot vs. Pdo-bot

bronek13x

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który bot lepszy

• Pdo-bot
      18
    • Kbot
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciał bym się dowiedzieć was boto userów który bot według was jest lepszy w zbieraniu boxów, biciu alienów no i wrotach. ale tez czy macie jakieś zastrzeżenia do nich prosił bym was o konkretne odpowiedzi. Ponieważ chciał bym zakupić już widzę 1 plus Pdo-bot ponieważ jak dostane na 1 konto bana to mogę bocić na drugim bez problemu a kbot muszę zapłacić za przeniesienie licencji.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Potwierdzam że KBot/IBot jest idealny na wrota i alienki świetnie robi za to z nowymi funkcjonalnościami PBDO jest idealny na boxy i z alienkami radzi sobie coraz lepiej. Podstawową zaletą PBDO że w taskach można w pełni używać możliwości aegisa, że sam unika wrogów a nie czeka z ucieczką aż zaczyna obrywać, zbiera palladium itd. ... Reasumując KBot jest łatwy i przyjemny w obsłudze a PBDO ma ogromne możliwości ale dobre ustawienie tasków może sprawiać problem.

Opublikowano

Na innym forum Kamieniarz robi test, który bot zbiera najwięcej uri i energii do gg z boxów i kbot z pbdo prawie tak samo wychodzą, a dodając do tego funkcje pbdo(rozbudowane taski) bota to moim zdaniem on jest lepszy:)

Pozdrawiam

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Na innym forum Kamieniarz robi test, który bot zbiera najwięcej uri i energii do gg z boxów i kbot z pbdo prawie tak samo wychodzą, a dodając do tego funkcje pbdo(rozbudowane taski) bota to moim zdaniem on jest lepszy:)

Pozdrawiam

Test niestety upadł z powodu wprowadzenia nowego sestemu antybotuserowego....

Do czasu wprowadzenia tego systemu PBDO-Bot zdecydowanie przodował w prędkości zbierania uridium jednak teraz jego zbiory są porównywalne do kbota lub ibota.

Obecnie przymierzam się do przeniesienia tego testu ze zbierania bonusboxów na bicie alienów. Powiedzmy, że tą 'rundę' (zbieranie) wygrał PBDO-Bot. Teraz kolej na alieny, a następnie wrotka

Opublikowano

testowałem 2 boty zarówno kbota jak i pdbo bota:

kbot jest o wiele wolniejszy ma mniej opcji, ale za to nie musimy siępierdolić z ustawianiem bota, co i tak mnie do tego bota nie przekonuje

pdbo jest fajny dlatego, że wszystko, można nim robić, a task to dla mnie drobna sprawa:)

dlatego oddaje głos na pdbo

kurwa zaraz co to za ankieta, bronex xhyba sam znasz odpowiedź,

jeżeli chcecie kupować kbota nie kupujcie bo się nie opłaca kupcie pdbo, cracka nie polecam, bo mam takie przeczucie, że niedługo bot padnie a wy zostaniecie bez kasy i bez bota

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Pedoszrot, zawsze mozna ultimatetask.cs sciagnac i tam masz gui z ustawieniami jak w kbot.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...