Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zakładaniem serwera.

Nubciu Kluseczka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam neostradę, zmienne IP. Od jakiegoś czasu próbuję zrobić serwer bez hamachi, bez skutku :(.

Poprawnie przekierowałem porty, ustawiłem ipv4 z ipconfiga w server.properties a i tak porty tak jakby nie przekierowują IP.

Jakieś rady?

Btw message, który się wyświetla, to "Can't reach server".

Opublikowano

Ehh, jak masz Zmienne IP to czego się dziwisz? jak po 14H i albo 20 minut albo 35 minut się zmienia IP? (albo i później, nie znam się zbytnio na tym.)

svh03y.jpg

Opublikowano

Jeśli chcesz zrobić serwer na około miesiąc to polecam no-ip.org, daje on ci możliwość założenia jednego czy tam paru ip i w properties te ip wpisujesz.

Niestety jest tylko możliwość 1 ip na miesiąc za darmo, pózniej trzeba płacić chyba że będziesz robił nowe konta.

Życzę powodzenia.

Pozdrawiam <Kusalin>

As wars come and go, my soldier stays eternal

Opublikowano

Przy zmiennym IP komputer, nie zapisuje danych które powinny być właściwe .

To jest trochę tak , że jeżeli np. włącz CheatEngine to chyba oczywiste, że nie zadziała w grach mmorpg . A jak zadziała, to za chwile wraca dawna forma tego co było .

Ten program powinien pomóc : http://www.sendspace.pl/file/dba087acbb49652b8dfd54f/hidemyip

gangnamstylen.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...