Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lubię to

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego skoro wprowadzono nowy system na forum gdzie są tylko like'a stary z minusami i te które mieli użytkownicy nie został usunięty ? , mówię to chociażby na swoim przykładzie gdzie swojego czasu często miałem w opisie " zbieram minusy "

dlatego wydaje mi się to trochę bez sensu , nie wiem czy był o tym temat bo nie znalazłem , ale według mnie minusy powinny zniknąć skoro funkcjonują teraz tylko plusy , taki przykład wygląda to aktualnie tak jakby ktoś miał długi w walucie która została wycofana na nową jednak dana osoba nadal musi spłacaj w starej która nie funkcjonuje bez sensu ...

NJxbd4x.png

Opublikowano

Bylo przerabiane milion razy. Spat jak byla aktualizacja wyjebal wszystkie minusy w 1-2tyg ;)

tak myślałem , jednak nie rozumie czegoś albo źle zrozumiałem jak wyjebał to dlaczego ja mam ?

NJxbd4x.png

Opublikowano

A czy to nasza wina, że Wy jako użytkownicy zbieraliście minusy? Gdzie tak naprawdę miały służyć do czegoś innego. Trzeba było zbierać plusy. Nie mamy zamiaru resetować tych like'ów, bo już na to jest za późno.

#Edit:

Bo uzbierał sobie te plusiki.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Jedynym rozwiązaniem na zneutralizowanie minusów są po prostu lajki. Było wielu użytkowników, którzy zbierali minusy, a po aktualizacji musieli sporo się napracować, aby je usunąć. Teraz byłoby to niesprawiedliwe, aby komuś usunąć wszystkie minusy, ot tak.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...